TikTok'er krijgt de schrik van haar leven: “Mijn cavia heeft mijn pony eraf geknabbeld”

Media door Jordan

Geef maar toe, we worden allemaal blij van leuke dierenfilmpjes. Het liefst knuffelen we de hele dag met ons huisdier. Gara Sullivan, een Amerikaanse make-up artiest, is ook dol op haar naakte cavia. Maar na een dronken knuffelsessie met haar geliefde huisdier, schrikt ze zich dood.

Lees ook: Wow: zoveel verdienen de Selling Sunset makelaars nu echt

Midnight barber

Gara Sullivan deelde haar verhaal op een TikTok-video die momenteel viraal gaat. In de video vertelt ze dat wanneer ze dronken is, graag haar naakte cavia erbij pakt en samen met haar cavia Gabby op de grond gaat slapen. Thanksgivingday wordt ze wakker van een dutje en komt er in de badkamer achter dat haar pony is verdwenen. Gara vertelt dat Gabby het haar niet eens heeft opgegeten, het lag verspreid over de vloer.

Naakte cavia liefde

Kijkers gaan los in de reacties en geven Gabby de cavia een hilarische bijnaam: The Midnight Barber. De meeste moeten erom lachen en zeggen dat de naakte cavia jaloers was op Gara’s haar en het daarom afbeet. Maar om Gara gerust te stellen zitten er ook goede reacties tussen met een uitleg. Zo legt iemand uit: ‘Cavia’s doen dit bij elkaar zodat ze beter kunnen zien, hij wilde alleen maar dat jij ook beter zou zien’. Aw, dat klinkt wel heel lief... Helaas is dat niet waar, want iemand anders legt uit dat het gaat om barbering. Het houdt in dat cavia’s haar van andere cavia’s afbijten om dominantie te tonen. We leren elke dag weer wat nieuws op TikTok. Niet dronken slapen met je cavia dus.

@garasullivan

 

♬ Oh No - Kreepa

 

Lees ook: Netflix kerstfilms 2021: dit zijn de 13 nieuwste