Temptation-Joop en Chelsy denken over volgende stap in relatie: "we zijn aan het oefenen"

Celebs door Elsemieke

Na Temptation Island is het nog lang niet klaar met de juice rondom de ex-deelnemers, maar ook de singles zijn reden tot interessante nieuwtjes. Zo heeft single Jimi een nieuwe vriendin, maar ook Joop is happy in love. Hij is nu samen met single Chelsy.

temptation island 2021 joop chelsy

Lees ook: FOTO: Jimi uit Temptation Island 2021 heeft een nieuwe vriendin

Joop en Chelsy van Temptation Island denken al over volgende stap samen

Temptation Island is de plek waar veel relaties sneuvelen, maar er bloeien ook nieuwe liefdes op. En dan niet per se tussen de gebroken koppels en de singles, maar ook tussen de vrijgezelle mannen en vrouwen. Hoewel ze in Temptation Island 2021 veel omgingen met Wouter en Delphine - remember: "trek jezelf eens af voor me" - vonden Chelsy en Joop de liefde uiteindelijk niet op Temptation Island, maar bij elkaar! Op Instagram deelden de twee al dat ze een relatie hebben. "Eindelijk mogen wij het delen! Nooit gedacht dat ik via deze weg mijn liefde nog ging vinden [...] Wij zijn als twee puzzelstukjes bij elkaar gekomen", schreef Chelsy. Joop schreef: "Ik heb de liefde van mijn leven gevonden! Wat 5 maanden geleden begon als een zoektocht met avontuur eindigde in mooie vriendschappen te beschouwen als familie. 1 liefde is er sterker uitgekomen en 4 gestrand. Mijn liefdesvragen bleven onbeantwoord tot het leren kennen van Chelsy." In de auto bij Youtuber Nick Eshuis vertellen ze over hun nieuwe romance.

Temptation Island-love

“Drie maanden na Temptation leerden wij elkaar kennen”, begint Joop. “Single Kim gaf een feestje bij haar thuis en daar zagen we elkaar voor de eerste keer”, vult Chelsy aan. “Toen is er echt wel iets uit ontstaan en zijn we begonnen met daten.” Ze hebben inmiddels ook al elkaars ouders ontmoet. “Voor mij was dat echt met de neus in de boter vallen. Haar moeder is zó lief!”

Gezinsuitbreiding

Wanneer Nick Eshuis vraagt of er al nieuwe stappen zijn in de relatie, is het stel daar duidelijk over. Bijvoorbeeld over samenwonen. “Jazeker, dat is onze volgende stap”, erkent Joop, want Chelsy woont erg ver weg nu. “De afstand is moeilijk”, vindt ook Chelsy, voor wie Joop soms wel zes à zeven uur (!) moet reizen. Hij zegt dan ook tot slot: “Ik hoop volgende maand in België te wonen” En gezinsuitbreiding? “We zijn al aan het oefenen!”