Lana geeft borstvoeding aan verloofde: ‘Voor ons is het geen big deal'

Relaties door Jennifer

Je dacht waarschijnlijk dat borstvoeding alleen voor baby’s was, maar kennelijk lusten sommige volwassenen er ook pap van. De Britse Lana heeft een verloofde, die twee keer per week aan de borsten ligt. Volgens haar is borstvoeding de perfecte vorm van verleiding.

borstvoeding voor volwassenen taboe

Lees ook: Vera (36): 'Ik geef mijn kind van 7 jaar af en toe borstvoeding'

Borstvoeding voor volwassenen

In 2019 ontmoetten Lana en Shawn elkaar via een dating app voor vegans. Lana en haar verloofde Shawn doen al achttien maanden aan borstvoeding voor volwassenen. Ze vertelt in de documentaire ‘Breastfeeding My Boyfriend’: “Ik gaf mijn kinderen altijd borstvoeding en miste het gevoel dat ik ervan krijg.” Momenteel heeft Lana een 11-jarige dochter en 7-jarige zoon uit een ander huwelijk. Zij zijn inmiddels al veel te oud voor borstvoeding. Een nieuwe baby hoeft Lana niet, dus dacht ze verder na. Toen kwam ze op het idee om Shawn borstvoeding te geven.

Perfecte voorspel

Het idee ontstond nadat Shawn zoog aan de borsten van een andere vrouw. Hij vertelt: “We hebben een open relatie en we proberen allebei graag verschillende seksuele vormen.” Tijdens zijn onderonsje met de vrouw, proefde hij ineens melk in zijn mond. Dit wakkerde het vuur aan en hij wilde dit wel vaker. Kennelijk zat er een bepaalde connectie tussen borstvoeding en seks. Daarom zocht Lana uit hoe ze opnieuw melk kon produceren. Ze startte met het gebruik van een supplement om borstvoeding te stimuleren. Na drie dagen druppelde er wat melk uit haar borst. Shawn begon met zuigen om de melk te laten stromen. Inmiddels kunnen ze niet meer zonder en Lana denkt dat ze hier nooit mee zal ophouden. Het blijkt volgens hen de perfecte manier van verleiding. Je kan het zien als een bijzondere manier van voorspel. Tijdens de borstvoeding komt een bepaalde energie vrij, waardoor ze zin krijgen in seks. Ze vertelt: “We hebben vijf keer per week seks en Shawn krijgt wekelijks twee keer borstvoeding. We houden er niet van om het de hele tijd te doen. Als je te veel borstvoeding zou geven, zou het saai worden”

Seksspeeltjes en rollenspellen

Naast borstvoeding houden Lana en Shawn van meer seksuele experimenten. “Voor ons is borstvoeding geen big deal,” vertelt ze. “Het is een van de vele dingen die we doen. We houden ook van rollenspellen.” Ze hebben een kast vol met seksspeeltjes en kostuums, die ze gebruiken voor hun rollenspellen. Ze vinden zichzelf ook niet raar. Shawn zegt: “Als we het leuk vinden en het maakt ons gelukkig, dan is dat het belangrijkste. Het is een probleem om andere mensen te beoordelen op basis van één enkele actie.”

Borstvoeding als taboe

Mensen denken volgens Shawn dat borstvoeding overbodig is voor volwassenen. Het wordt als taboe gezien, terwijl de melk heel voedzaam is en echt voor ons gemaakt. Niet alleen voor baby’s, maar voor elk mens. “Ik hou echt van Lana’s melk,” aldus Shawn. “Er is geen wreedheid of pijn in borstvoeding voor volwassenen. We halen er allebei plezier uit en het is voedzaam voor mij. Zij is blij, ik ben blij, dus wat is het probleem?” Of het echt heel goed is voor volwassenen, dat weet niemand zeker. De voordelen voor volwassenen zijn nog niet bekend. Wel weten we dat in moedermelk minder eiwit zit dan in koemelk.

Lana on Demand

De seksverslaving van Lana en Shawn heeft geleid tot het opzetten van een eigen pornobedrijf. Voordat Lana een relatie kreeg met Shawn, had ze altijd monogame relaties. “Nu vind ik ze echt saai. Toen ik Shawn ontmoette, vond ik hem echt heel leuk.” Niet voor niets dat ze verloofd zijn. Lana vertelt dat haar kinderen weten dat zij en haar lief ‘video’s voor volwassenen’ maken. Over de borstvoeding weten ze nog niets. Lana vertelt het ze, wanneer ze echt begrijpen wat seks is. Volgens haar steunt de vader van haar kinderen de bijzondere gewoonte en levensstijl wel. Ze voegt toe: “Mijn moeder ook en toen ik mijn vader erover vertelde, zei hij: ‘Goed, maar ik hoef geen details te weten’.” Ook in hun verdere omgeving krijgen ze geen vervelende reacties op hun aparte gewoonte. “We krijgen echt positieve opmerkingen erover,” zegt Lana.

Boost voor zelfvertrouwen

Het geven van borstvoeding zorgt niet alleen voor meer seks, maar ook voor grotere borsten. Lana ging van cup 34C naar cup 34D. Dit is voor haar een van de redenen om het te doen. “Ik voel me meer sexy en vrouwelijk, wanneer mijn borsten vol melk zitten. We gaan dan ook door met borstvoeding geven.” Naast een boost voor haar borsten, geeft de borstvoeding en haar nieuwe carrière ook een boost aan haar zelfvertrouwen. Ze vertelt: “Als meisje schaamde ik me erg voor mijn lichaam. Op school wilde ik me niet eens omkleden in de gemeenschappelijke kleedkamers, maar nu voel ik me een stuk zelfverzekerder.”

Lees ook: Borstvoeding in het openbaar: ongemakkelijk of doodgewoon?

Bron: The Sun