De 3 interieurtrends voor het najaar die in elk interieur passen (+winactie!)

Winacties door Laura

Als de coronatijd iets heeft bewezen, is het wel dat een fijn huis belangrijk is voor je mentale wellness. Wanneer je interieur in harmonie is, dan ben jij ook meer zen. Gelukkig kun je jouw huisje gemakkelijk een upgrade geven met deze drie najaartrends. 

interieur trends najaar

Lees ook: IKEA DIY: Zo maak je zelf het trendy rotan dressoir

Japandi

"Japandi" is de samensmelting van de Japanse cultuur en klassiek Scandinavisch design. De combinatie van gedempte kleuren, natuurlijke materialen en meubelen van donker hout is bijzonder opvallend. De ideale combinatie als je het lastig vindt om te kiezen tussen twee stijlen.

najaar trends interieur

A touch of pink

'Vroeger' was roze alleen voor kleine meisjes met paardenstaartjes, maar gelukkig is die tijd ver achter ons. Anno 2021 is alles toegestaan, als het maar bij jou past. Bij deze trend is het de kunst met roze accenten toe te voegen. Groot en opvallend, zoals een roze bank. Of klein en subtiel, zoals een roze kussen of vaas. Roze geeft de ruimte een zachte en vriendelijke uitstraling. Go for it!

najaar trends interieur

Scandi natuur

Het Scandinavische interieur blijft jaar in jaar uit een grote inspiratiebron. Deze herfst ligt de nadruk op het minimalistische. Licht hout, textiel in koele tinten en eenvoudige details waarvan de mix bepalend is voor de uitstraling van de ruimte. Het resultaat is een heel licht en rustig interieur waar je helemaal tot rust kan komen.

najaar trends interieur

Winactie 

Jeuken je handen al om je interieur onder handen te nemen? Goed nieuws! Van interieurshop Jotex mogen we 3 x een giftcard van €75 weggeven. Laat een reactie in het formulier (even scrollen) hieronder achter om kans te maken.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht. De winnaars moeten een account aanmaken op jotex.nl, zodat de giftcard aan het account kan worden gekoppeld.

Jotex is dé Scandinavische e-commerce marktleider in hoogwaardig, modern interieurdesign en daarmee absolute hit. Eerder dit jaar heeft Jotex zich ook eindelijk uitgebreid naar Nederland. Jotex is de perfecte online bestemming voor iedere interieurliefhebber die houdt van kwalitatieve en unieke design-achtige meubels en accessoires.