Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Dit zijn de nieuwe, verbeterde AirPods!

Na nieuwe iPhones rolt Apple ook een nieuwe versie van de AirPods uit. De draadloze oordopjes zijn niet alleen technisch verbeterd, ze hebben ook een nieuwe look. 

nieuwe airpods
De Airpods 2

Lees ook: QUIZ: Welke serie op Netflix moet jij zeker kijken?

De AirPods 3

De normale AirPods waren wel toe aan vernieuwing. Het ontwerp van de oordopjes was in 2016 aangepast en de technologie was in 2019 voor het laatst geoptimaliseerd. De derde generatie lijkt qua uiterlijk veel meer op de duurdere AirPods Pro, die in 2019 verschenen, maar zijn niet inner ear oordopjes. Ook missen de noise cancelling feature die de Pro-versie wel heeft.

Langer luisteren

Wat de nieuwe AirPods wel hebben? Een langere accuduur, zodat je minder vaak hoeft op te laden. je kunt één uur langer luisteren. Dat is wel zo fijn! Ook zijn de steeltjes een stuk korter. Daarnaast ondersteunen ze ruimtelijk geluid, wat te vergelijken is met surround sound. Als je een film of serie kijkt, voel het alsof je erbij zit. Draai je hoofd maar eens als je de oordopjes draagt voor een grappig effect. Tot slot zijn de nieuwe AirPods zweet- en waterbestendig en is de microon verbeterd, voor een betere ervaring tijdens het bellen.

De derde generatie AirPods zijn vanaf vandaag te bestellen, voor €199. De tweede generatie AirPods zijn nu te koop voor de nieuwe prijs van €149.

apple airpods
De AirPods 3

Lees ook: Door deze lifehack raak je nooit meer je AirPods kwijt!