Zo zou je online dating-apps moeten gebruiken volgens je sterrenbeeld

Single & daten door Chloe

Dating-apps zijn razend populair. Het is dan ook een erg makkelijke manier om in contact te komen met mensen die je nog niet kent. Heb jij ook een aantal dating-apps op je telefoon staan, maar is het voor jou allemaal nog een beetje nieuw of lukt het maar niet om een date te scoren? Wij vertellen je op basis van je sterrenbeeld hoe je de apps het beste kan gebruiken.

dating-appsLees ook: De 6 gekste tot slechtste date ervaringen 

Steenbok

Jij bent nogal kieskeurig als het om potentiële dates gaat. Je bent niet echt snel onder de indruk en wanneer je een match hebt moet hij of zij behoorlijk wat uit de kast halen om met je op date te kunnen. Dat maakt het wel een stuk lastiger om the one te vinden. Geef daarom ook eens een kans aan iemand waarvan je niet zeker bent of het wel een match is. Wie weet hebben jullie wel een hele leuke klik op een real-life date.

Waterman

Als Waterman ben jij enorm zelfstandig. Daarnaast twijfel je enorm of je wel iets serieus kan halen uit online daten. Met deze gedachte, geef je het eigenlijk vanaf het begin af aan al geen kans. Toch zijn er genoeg succesverhalen van mensen die elkaar online hebben ontmoet en dolgelukkig zijn. Geef de hoop dus niet op en blijf vooral lekker daten.

Vissen

Jij bent nogal onder de indruk van al die mensen die je naar links en naar rechts kan swipen. Hierdoor vind je het lastig om te bepalen wat je wilt en heb je enorm veel gesprekken openstaan. Bedenk voor jezelf dus even goed waarom je op de dating-app zit. Is het alleen voor een leuke avond of wil je er meer uithalen? Als je dit doet zal je zien dat je veel matches al kunt schrappen. 

Ram

Jij hebt altijd wel zin in een avontuur. Dat maakt een dating-app voor jou ook zo leuk. De ene keer is het een rustig avondje op de bank en de andere keer sta je ergens dronken in een bar met een match waarvan je eigenlijk al niet meer weet hoe hij of zij heet. Jij houdt van doorpakken en hebt daarom ook veel dates. Als je op zoek bent naar iets serieus, neem dan een klein stapje terug en ga alleen op date met de matches waar je echt potentie in ziet. Af en toe een date voor de fun kan natuurlijk geen kwaad.

Stier

Jij spendeert bijna de hele dat op verschillende dating apps. Zo veel dat je soms even het overzicht kwijt bent. Je hebt dus genoeg hoop op een leuke date, maar het lijkt er maar niet van te komen. Zet gewoon zelf die eerste stap en vraag je match op date. Het ergste wat er kan gebeuren is dat de ander nee zegt en dan ga je gewoon weer verder.

Tweelingen

Jij bent absoluut niet jaloers aangelegd en verwacht dit dan ook van jouw matches. Jij ziet er dan ook geen kwaad in om met meerdere mensen tegelijk te daten. Toch is niet iedereen hier oké mee. Wees hier dus altijd open en eerlijk over om te voorkomen dat je een ander kwetst. En als je merkt dat je dan liever met één persoon date en de rest van je matches wil laten voor wat het is, dan heb je er misschien toch liefde uitgehaald.

Kreeft

Jouw hoop in dating-apps is een beetje verloren. Je hebt het idee dat de meeste mensen er met andere intenties opzitten en stelt je daarom niet zo snel open. Toch weet je dat het mogelijk is om de liefde eruit te halen, anders blijf je niet swipen. Geef dus vooral de hoop niet op en durf je open te stellen.

Leeuw

Jij gaat als een echte Leeuw recht op je doel af. Dating-apps zijn leuk voor nu, maar je zit er niet op om er de ware te vinden. Wees hier meteen duidelijk over zodat je matches niet teleurgesteld zijn. Vooral als je meerdere mensen tegelijk date is het wel zo netjes om hier open over te zijn.

Maagd

Daar krijg je het zoveelste berichtje met vraagtekens binnen. ‘Ohja, daar moest ik nog op reageren.’ Of je het nou bewust of onbewust doet, ghosten is voor jou niets nieuws. Je vergeet je reageren omdat je te veel gesprekken hebt openstaan en daarna is het awkward. Hou het dus bij een paar gesprekken tegelijk om ongemakkelijke situaties te voorkomen.

Weegschaal

Ondanks dat jij gek bent op dating-apps word je er ook een beetje gestrest van. Met zoveel keuzes om te maken wordt het erg lastig. Jij kan namelijk niet kiezen en weet ook nooit wat je moet doen. Moet ik het gesprek beginnen? Moet ik afwachten? Doe gewoon waar jij jezelf goed bij voelt.

Schorpioen

Jij bent dol op een beetje avontuur en daarom zijn dating-apps helemaal jouw ding. Jij gaat door op dingen waar anderen juist op zouden afknappen. Je weet namelijk nooit wat eruit komt. Toch zijn er ook een paar gekkies te vinden op dating-apps. Deze kan je toch maar beter overslaan.

Boogschutter

Jij bent wat afwachtend. Je hebt het liefst dat jouw match het gesprek begint en jou vervolgens ook mee uit vragen. Ook heb je enorm hoge verwachtingen waardoor de dates die je hebt uitlopen tot niets. Zet deze verwachtingen eens aan de kant en ga er gewoon open in. En heb je een klik? Vraag je match dan zelf eens mee op date.

Beeld: Unsplash

Lees ook: De perfecte eerste date op basis van sterrenbeeld