Dit is dé hotspot in Rotterdam voor elke Friends-fan!

Media door Jennifer

Heb jij de serie ook al tien keer opnieuw gekeken? En droom je er stiekem van om in Central Perk koffie te halen? Nou, dat kan! Je hoeft er niet voor naar New York, maar gewoon naar het Hollywood Café in Rotterdam. Hier vind je een heuse Friends Corner inclusief de bekende, oranje bank.

Lees ook: VIDEO: Courteney Cox doet de Friends-routine met Ed Sheeran

Koffieleuten in Central Perk

In de speciale Friends Corner waan je je op de set van je favoriete 90’s serie, dankzij de oranje bank en de Central Perk logo’s op de ramen. Ga lekker relaxen op de bank met een gigagrote kop koffie. En vergeet natuurlijk niet even een foto te maken voor je Insta-volgers. #unagi

@estherelise_

Friends set in Rotterdam 😎 #rotterdam #hollywoodcafe #friends #friendstv #friendstvshow #friendsoffical #friendsreunion #fy #fyp @nicolienplenter

♬ I'll Be There for You (TV Version with Dialogue) - The Rembrandts

Koffiedrinken in stijl

Mocht het wat druk zijn in Central Perk, kijk dan even rond in de shop voor Friends merchandise. Scoor gelijk een leuke, nieuwe “We were on a break” mok om thuis in stijl je koffie te drinken.

Elke dag open

Het Hollywood Café vind je bij De Kuip in Rotterdam. Het is dagelijks geopend van 11:00 tot 23:00 uur en op donderdag, vrijdag en zaterdag zelfs tot 0:00 uur. Met wie plof jij neer op de sofa?

Lees ook: 26 dingen die je nog niet wist over Friends

Beeld: Getty Images