Deze 'moderegel' met een broek mag je weer breken

Mode & trends door Jeanine

Het was jarenlang een echte no go, maar opeens is deze fashiontrend terug. Een broek dragen onder je jurk is namelijk weer helemaal in. Dat maakt deze treurige, druilerige zomer een stukje beter. Zo kun je toch nog dat leuke zomerjurkje dragen zonder dat je kou hoeft te lijden.

Lees ook: 5 populaire jaren 90 trends die je zelf kunt DIY'en 

Broek onder jurk

De afgelopen jaren moesten we er niet aan denken om een jurk onder een broek aan te trekken. Dat was zó begin 2000! Toch komt het steeds vaker voor in het huidige straatbeeld en hé, you gotta love it. Je kunt je prachtige jurken namelijk gewoon blijven dragen, ook als het buiten stormt. In combinatie met een broek is het een heuse, stijlvolle outfit voor deze zomer. Je hebt extra outfit-opties, je loopt er stijlvol bij en de broek houdt je heerlijk warm.

Hartstikke stijlvol

We hadden zoveel hoop voor deze zomer. De festivals mogen dan zijn afgelast, maar we wilden op z’n minst genieten van de warmte met een cocktail in onze hand. Met een beetje geluk breekt de zon door, maar over het algemeen regent het pijpenstelen. Bekijk het positief, want deze modetrend komt dus op precies het juiste moment terug.

Zo draag je ‘m

Je verbreekt de moderegel het beste door een strakke broek of pantalon te dragen onder een wijde jurk. Combineer dit met pumps of sneakers en je bent helemaal klaar om het straatbeeld te veroveren. Als je echt stijlvol wilt zijn, kun je zelfs een gokje wagen met straight jeans. Inspiratie nodig? We hebben een aantal outfits voor je op een rijtje gezet.

 

Lees ook: 8 x de fijnste zomerhoedjes