Lifestyle / Media
Media

De leukste Nederlandse TikTok'ers om te volgen

Kan jij ook uren door TikTok scrollen zonder dat je het door hebt? De app is mega populair en ook in Nederland wordt het door steeds meer mensen ontdekt. Ben jij nog op zoek naar leuke of grappige accounts om te volgen? Dan moet je deze zeker eens bekijken.

Nederlandse TikTok'ersLees ook: Aha! Dus dit betekenen sommige emojis écht

@officialsaarx

Deze vrouw weet met haar kennis de leukste video’s in elkaar te zetten. Sara weet namelijk alles van camerastandpunten en overgangen en dus zien haar video’s er professioneel uit. En dat niet alleen, maar ze is ook nog eens heel handig met een make-up kwast. Hiermee creëert ze de gekste video’s.

@officialsaarx

When you spent hours doing your makeup & then you realize it’s raining outside....😐🐼😭 ##foryou

♬ original sound - Sara Dol

@roxannekwant

Als je van grappige video’s houdt dan ben je bij Roxanne aan het juiste adres. Ze maakt de meest hilarische video’s over relaties, katten en andere herkenbare situaties. Als je eenmaal begint met scrollen door haar profiel kom je er niet makkelijk meer vanaf.

@roxannekwant

HG wc ontstopper werkt ook goed ##vj ##fyp

♬ Holding out for a Hero (from "Footloose") - Bonnie Tyler

@tante.toof

Zodra je de stem van Sophie hoort kan je er geen genoeg meer van krijgen. Met een lekker Rotterdams accent zeurt ze in haar video’s om de meest herkenbare situaties in het dagelijks leven. Ze praat lekker vlot, dus je moet wel goed opletten als je moeite hebt met het verstaan van accenten, maar het is het meer dan waard.

@tante.toof

Hot girl summerrrr ##fy ##fyp

♬ origineel geluid - Tante Toof

@nikkieturtorials

Deze TikTok’er heeft natuurlijk geen introductie nodig. Nikkie kennen we natuurlijk allemaal van de make-up tutorials op YouTube en ook op TikTok staat Nikkies profiel in het teken van make-up creaties. Nikkie is niet zo actief als op YouTube, maar het is zeker de moeite waard om ook dit account te volgen.

@nikkietutorials

estrogen I love you so much baby 🌈✨ ##foryou ##fyp ##transformation

♬ Puberty hits differentttt - Elly✨🪐

Lees ook: TikTok'er gaat viral met effect van eten op haar outfits