Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Let's go! Disneyland Paris is weer geopend mét nieuwe attracties

Trommel je gezin, familie of vrienden op, want de deuren van het leukste attractiepark zijn weer geopend! Disneyland Paris is vanaf donderdag weer toegankelijk voor publiek.

disneyland paris

Lees ook: De mooiste wellness suites om te overnachten in Nederland

Disneyland Paris weer open

Na een langdurige sluiting is Disneyland Paris eindelijk weer geopend. Het park sloot 30 oktober 2020 de deuren. Ook van 14 maart en 15 juli 2020 was het pretparken dicht. Naar de reden hoef je vast niet te gissen. Het had allemaal te maken met de pandemie. Gelukkig is besloten dat het weer veilig is voor bezoekers en medewerkers om de deuren weer te openen. Ook zijn Walt Disney Studios Park, Disney's Newport Bay Club hotel en Disney Village weer toegankelijk.

Nieuw 

Het park komt ook met een nieuwe ervaringen. Zo is een oude attractie 'Studio Tram Tour: Behind the Magic' omgetoverd tot de Cars ROAD TRIP. Disneyland laat in een persbericht weten dat ze nog meer verrassingen voor hun bezoekers in petto hebben. Op 21 juni opent ook het nieuwe Disney's Hotel New York - The Art of Marvel en op 1 juli is de première van de nieuwe show Disney Junior Dream Factory.

Maatregelen

Natuurlijk zijn er wel maatregelen waar je rekening mee moet houden. In het hele park staan bijna 2.000 dispensers waar de handen kunnen worden gedesinfecteerd. Toegangskaarten moeten vooraf gereserveerd worden en het dragen van een mondkapje is verplicht voor alle gasten van 6 jaar en ouder.

disney

disneyland paris

Lees ook: De 10 terrassen in Europa met het allermooiste uitzicht