Daten met celebs: de Raya app is razend populair

Single & daten door Angel

Huh, daten met celebs? Wat eerst een droom leek, wordt werkelijkheid. Deze app trekt de rijkste mensen aan, zoals beroemdheden, royalty en modellen. Om lid te worden moet je eerst goedgekeurd worden. Dan behoor je tot de exclusieve club. 

Daten celebs Raya app

Lees ook: Waarom je volgens deze experts altijd op een tweede date moet gaan

De Raya app

Je zou denken dat elke datingapp zo ongeveer hetzelfde werkt, maar dit is niet zo bij Raya. Deze app is bijzonder populair en een tikkie vreemd. Het is namelijk dé exclusieve datingapp voor extreem rijken. Slechts acht procent van alle mensen die zich hebben opgegeven, wordt toegelaten. Dit wordt besloten door een anoniem comité van ongeveer 500 personen.

Beroemdheden gespot

De beroemdheden zoals Amy Schumer, Ben Affleck en Channing Tatum zijn al gespot op de app. Je mag echter geen screenshots maken van anderen, anders wordt je lidmaatschap opgezegd. Ook bekend Nederland heeft de app ontdekt. Zo heeft Monica Geuze haar huidige vriend via Raya ontmoet.

Eisen

Voordat je je kunt aanmelden zijn er wel wat eisen: je moet lekker verdienen, er goed uitzien en een creatief of invloedrijk beroep hebbenMet miljoenen volgers op Instagram zul je vast en zeker de aandacht trekken bij het anonieme comité. En als je een goede band hebt met een paar beroemdheden die er al op zitten, is dat alleen maar beter.

Wachtlijst

In 2018 gaf Raya aan dat de wachtlijst nogal overvol zit: wel meer dan honderdduizend mensen wachten op een reactie. Momenteel zijn er tienduizend leden actief aangemeld. 

Volgens de app Raya kan een aanmeldingen een dag tot misschien wel maanden duren. Dat vergt geduld voor zo’n unieke app! 

Aanmelden

Als je je wilt aanmelden kost een lidmaatschap tussen de zeven en tien euro per maand. Als je er eenmaal inzit, zie je talloze knappe sterren. Je hoeft niet te swipen, maar de app vertoont de profielen als slideshow, met soundtrack naar eigen keuze. Luxe, of niet? Reken er maar op dat je je bijzonder voelt als je bij deze exclusive club terechtkomt.

via GIPHY

Lees ook: Met deze dating app wordt jouw liefdesleven nog leuker