5 vrouwen over hun slechtste seks ooit

Intiem door Laura D
1 van 5

We hebben allemaal wel eens seks gehad die niet helemaal liep zoals we gehoopt hadden. Dat er ineens een scheetje uitfloepte of je je hoofd stootte. Kan gebeuren, ondanks dat het vaak wel even awkward is. Wij hebben vijf vrouwen gevraagd naar hun allerergste ervaringen tussen de lakens. En één ding is zeker: na het lezen van deze verhalen ben jij heel blij met je eigen seksleven, trust us. Het kan altijd nóg erger.

Lees ook: Van astma-aanval tot hersenschudding: de 7 ergste blunders tijdens het pijpen

1. Wat een klerenzooi

Joyce (31): “Elke keer als ik terugdenk aan dit verhaal krijg ik weer de rillingen. Een tijdje geleden ontmoette ik een leuke jongen, inclusief baardje en brede schouders, in een bar. Precies wat ik leuk vind. Hij zag er wel een beetje onverzorgd uit, maar ik had al een tijd geen seks gehad en ik had er echt behoefte aan wat menselijke aanraking. Dus ik besloot er maar omheen te kijken. We raakten aan de praat en na een tijdje besloot ik met hem mee naar huis te gaan.

Het eerste wat ik zag toen we binnenkwamen was een enorme berg kleding op de grond. Ik was vrij dronken en dacht dat hij gewoon een beetje rommelig was. We begonnen met zoenen en belandden langzaam bij elkaar in bed. Toen in midden in doggy zat, keek ik nog eens naar de berg kleding. Het leek net of de berg bewoog. Ik schudde even met mijn hoofd omdat ik dacht dat ik dingen zag die er niet waren, maar toen bewoog het nog steeds. Ik begon te gillen en vroeg de jongen waar ik mee was of hij het ook zag.

Wat bleek: het was een vriend van hem. De vriend was daar een paar nachten aan het logeren, maar was uit stress in een berg kleding gesprongen toen hij hoorde dat er een vrouw over de vloer zou komen voor een onenightstand. Hij had zichzelf verstopt tussen de (vieze) kleding en was in slaap gevallen. Je begrijpt wel dat ik meteen mijn spullen heb gepakt en weg ben gegaan. Het zal vast voor sommige mensen een kink zijn, maar voor mij was dit een hele grote no go.