FUN-DA: Romeins droompaleis met sterrenhemel, massage jacuzzi én dubbele inloopdouche

Wonen door Angel

Wow! Heb je altijd al gedroomd van een huisje à la Doornroosje? Voor 1,7 miljoen euro is dit Romeinse paleisje van jou. Reken er maar op dat jij je ook echt een prinses voelt als je hier zou wonen. Je hebt massagestoelen, luxe bedden, een jacuzzi, vijf badkamers én acht slaapkamers. Let op: het interieur van dit stulpje kan wel een make-over gebruiken.

Lees ook: De beste interieurtrends van 2021

Modern en luxe villa

Dit paleisje is gebouwd in een bijzondere Romeinse, moderne stijl. Het ligt in een dorpje in ’s-Gravenzande. Ruimte heb je zat met een oppervlakte van 400 vierkante meters. Over de inrichting gesproken: het heeft wat tender, love and care nodig. Het interieur van de villa is helaas niet zo sprookjesachtig als de buitenkant.

Dat neemt niet weg dat er genoeg coole features zijn in dit huis. Dacht je aan één badkamer niet genoeg te hebben? Bij deze villa krijg je er wel vijf! Met een dubbele inloopdouche en massage jacuzzi natuurlijk. En niet te vergeten: er is ook nog een sterrenhemel in één van de huiskamers. 

massagestoelen huiskamer tvromeins paleis sterrenhemelromeins villa keukenchill ruimte villajacuzzi badkamer villaluxe bedden villa romeins paleis

Lees ook: 10 x interieurinspiratie voor een klein balkon

badkamer dubbele inloopdouchebalkon romeinse villatuin romeins paleistuin romeins paleis

Je kunt dit speciale Romeinse paleis bewonderen op Funda.