Oh la la! Met deze slipdresses en babydolls slaap jij in stijl

Mode & trends door Jeanine

Trek jij meestal een vale joggingsbroek en een oud shirt uit de kast om in te slapen? Onder het mom van ‘ik slaap toch’ en ‘het zit nu eenmaal comfortabel’? Dat is zeker zo, maar het kan ook heel fijn zijn om eens een mooi setje te halen. Of je het nou voor jezelf aantrekt of voor je partner, in deze slipdresses en babydolls lig je er sowieso sexy bij.

Slipdolls en babydresses
Lees ook: 6 vrouwen over hun beste seks ooit

8 keer prachtige slipdresses

Hoewel slipdresses en babydolls veel op elkaar lijken, is er een klein verschil: de pasvorm. Babydolls vallen ietsje wijder, terwijl slipdresses net wat meer form fitting zijn. Daarnaast zijn ze vaak ook een klein stukje langer. Als je deze slipdresses ziet, ben je sowieso verkocht. Er zit voor iedereen wel iets bij: een elegante, zwarte slipdress gemaakt van zijde, een felrode satijnen variant met hartjes of juist een marineblauwe slipdress met een kanten bovenstuk. Sexy én stijlvol.

 

6 keer prachtige babydolls

Ga je liever voor een wijdere variant, maar wil je wel in stijl slapen? Kies dan eens voor een mooie babydoll. Deze kun je ook krijgen in allerlei soorten, materialen en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een rode babydoll met kant en mesh, of kies juist voor soepelvallend chiffon in een oudroze kleur.

 

Lees ook: Wil je weten: dit zeggen de sterren over je seksdrive