8 x deze pakken wil je deze lente dragen

Fashion door Jeanine

Heb jij ook al zoveel zin in de lente? De voorbereiding op het voorjaar maakt het extra leuk. Nu het eindelijk weer kan, sprinten we naar de kapper voor een nieuwe look. De dikke truien maken langzamerhand plaats voor een fleurige, spring proof garderobe. Met deze 8 vrolijke pakken ben jij helemaal klaar voor de lente.

Lente pakken dames

Lees ook: 5 tips om je garderobe lenteproof te maken

Acht prachtige pakken

Geen zin om zelf de setjes bij elkaar te zoeken? No worries, wij helpen je een handje! Van complete sets met crop tops tot een blazer en pantalon: deze acht pakken laten je dit voorjaar helemaal stralen.

ASOS DESIGN - Pak van linnen in blauw - €77,98

Dit prachtige pak heeft een pastelblauwe kleur en is gemaakt van linnen. Comfy is het dus zeker. De broek heeft cigarette-pijpen en de blazer valt lekker ruim. Combineer de twee items met een simpel shirtje en je hebt in een handomdraai een fantastische outfit.

Lente pakken dames

My Jewellery – Mint blazer en pantalon - €89,90

Hoe mooi is deze mint kleur? Combineer het pak met een wit shirtje en zwarte boots of een paar mooie hakken. De blazer en de pantalon shop je nu bij My Jewellery.

Dames lente pakken

ASOS DESIGN - Premium - Pak met lovertjes in crème - €144,98

Ga eens voor iets heel anders met dit pak met lovertjes. De crèmekleur past perfect bij het voorjaar en zorgt voor een elegante uitstraling. De double breasted blazer heeft schoudervullingen en de pantalon met wijde pijpen heeft een hoge taille.

Lente pakken dames

ASOS DESIGN - Linnen pak met wassing in groen - €110,97

Koop je liever een kant-en-klaar pak? We’ve got your back. Dit setje heeft alles wat je nodig hebt: een blazer, crop top en een pantalon met wijde pijpen. Voor een paar tientjes extra haal je er direct een jurkje bij in dezelfde kleur. Da's nog eens makkelijk.

Lente pakken dames

ASOS DESIGN - Single-breasted pak van jersey in lila - €67,97

We love lila, dus dit pak moeten we hebben. De jersey blazer, kick flare pantalon en bijpassende crop top zorgen voor een comfortabele maar nette outfit. De crop top is nu in de aanbieding met 53% korting, dus sla snel je slag!

Lente pakken dames

My Jewellery - Rode flared pants en kimono met structuur - €69,90

Ga je liever voor een wat lossere, casual outfit? Dit pak bestaat uit rode flared pants en een kimono. De kimono kun je dichtstrikken met een lint en de flared pants heeft een elastieken band aan de bovenkant. Comfort gegarandeerd!

Lente pakken dames


My Jewellery - Grijze flared broek en kimono met structuur - €69,90

Donkere kleuren blijven favoriet, ook in de lente. Met een kleur zoals zwart of grijs zit je namelijk altijd wel goed. Zowel de broek als de kimono vallen op maat, dus je weet zeker dat de items goed passen. Inslaan!

Lente pakken dames

ASOS DESIGN Petite - Slim-fit dad pak in roze - €104,98

Dit is pas een knalkleur! Met dit pak laat je sowieso alle hoofden draaien. Deze petite combi is extra fijn voor de kleinere mensen onder ons. De dad blazer valt lekker ruim voor een oversized look. De pantalon heeft een hoge taille en sluit goed aan rondom je bovenbenen. Of je nou voor een casual look gaat of voor die zakelijke vibe: hiermee zit je goed!

Lente pakken dames

Beeld: GettyImages

Lees ook: Lente in je bol: 10 x de leukste lentejassen