Deze serie over een love triangle met bizarre plot twists is een nieuwe hype op Netflix

Media door Laura D

Op zoek naar een dosis mysterie en spanning? Zoek niet langer! De nieuwe superspannende miniserie Behind Her Eyes staat nu op Netflix. Een steamy love triangle, bovennatuurlijke geheimen en als kers op de taart bizarre wendingen die je écht niet aan zag komen. Moet je zien dus!

Lees ook: Yes! Het vijfde seizoen van Outlander staat eindelijk online

Behind Her Eyes

In de psychologische thrillerserie volgen we de single moeder Louise. Ze komt te werken als secretaresse van een psychiater. Er blijkt een bijzondere connectie tussen haar en haar baas David en de twee beginnen een spannende affaire. Dan komt zijn vrouw Adele om de hoek kijken en Louise en zij raken bevriend. Zo begint een bijzondere driehoeksverhouding. Dan slaat de sfeer om en raakt Louise verstrikt in een web van leugens en geheimen waarin niets is wat het lijkt…

Plot twists

Een hoop kijkers hebben al opgebiecht helemaal onder de indruk te zijn van de plot twists. Zelfs de acteurs vertellen in interviews dat ze de onverwachte wendingen écht niet zagen aankomen. Logisch dat de serie heel hoog in de ranking op Netflix staat.

Nu horen we je al denken: 'Waarom komt de knappe Adele (zie de foto hierboven) me zo bekend voor?' Wij hebben dat natuurlijk even voor je uitgezocht. Het eerste seizoen bestaat uit 6 afleveringen van rond de 50 minuten, dus perfect om in een avond of twee helemaal te bingen!

Lees ook: Deze doodenge docu over een verdwijning in een moordhotel moet je zien!