Lifestyle / Media
Media

'Adele' uit Behind Her Eyes heeft een heel beroemde vader

We zijn he-le-maal obsessed door Behind Her Eyes, de nieuwe Netflix-hype. Dat is te danken aan het ijzersterke script, de hete liefdesscènes en ook de acteerprestaties zijn erg indrukwekkend. Eve Hewson zet de mysterieuze Adele fantastisch neer, maar wie is deze actrice eigenlijk?

adele behind her eyes

Lees ook: Deze serie over een love triangle met bizarre plot twists is een nieuwe hype op Netflix

Ken ik jou niet ergens van?

Behind Her Eyes is een ongekende hit en staat al dagen op nummer 1 in de Netflix top 10. Dat gelooft veel goeds voor de carrière van de relatief onbekende cast. Hoewel, die Adele... kennen we haar niet ergens van? De 29-jarige Eve Hewson, die de rol van de troubled housewife speelt, is niemand minder dan de dochter van Bono! Eve lijkt als twee druppels op haar pa, die we al jaren kennen als frontman van de band U2.

Eve Hewson

Memphis Eve Sunny Day Hewson is haar volledige naam. Ze is een van de twee dochters van Bono (Paul David Hewson) en Ali Hewson, ze hebben ook twee zoons. Eve is geboren op 07-07-1991 om 7 uur 's avonds en is daarom vernoemd naar het middelste gedeelte van 'seven'.

De Ierse actrice is ook bekend van de medische dramaserie The Knick, The mini-serie Luminaries en de film Robin Hood uit 2018.

adele behind her eyes

Over Behind Her Eyes

In de psychologische thrillerserie volgen we de single moeder Louise. Ze komt te werken als secretaresse van een psychiater. Er blijkt een bijzondere connectie tussen haar en haar baas David en de twee beginnen een spannende affaire. Dan komt zijn vrouw om de hoek kijken en Louise en zij raken bevriend. Zo begint een bijzondere driehoeksverhouding. Dan slaat de sfeer om en raakt Louise verstrikt in een web van leugens en geheimen waarin niets is wat het lijkt…

Lees ook: Bridgerton: deze sneaky hint over Lady Whistledown uit aflevering 1 heb je gemist

Beeld: Netflix/Getty