Selfies maken? Gebruik de Samsung S21!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Razendsnel leuke selfies maken doe je met de nieuwe Samsung Galaxy S21! Het toestel werd half januari geïntroduceerd door Samsung en is een grote hit onder liefhebbers van mobiele telefoons. Niet voor niets, want met name de Samsung Galaxy S21 Ultra heeft een flinke upgrade gehad ten opzichte van zijn voorganger uit 2020. Heb jij al gekeken naar de mogelijkheden die dit nieuwe toestel je biedt? Je kunt er niet alleen hele fraaie selfies mee maken. Je profiteert ook van een langere accuduur, waardoor het toestel niet opgeladen hoeft te worden aan het eind van de middag. Voor wie is dit geen ergernis?

Lees ook: Lockdowndipje? De 10 beste feel good films op Netflix en Videoland

Leuke extra’s bij Vodafone

Tip: je kunt de Samsung Galaxy S21 online bestellen, door nu alvast een pre-order te plaatsen. Zo heb je het toestel straks als eerste van je vriendinnen in huis! Je ontvangt nu ook nog eens leuke extra’s wanneer deze bij Vodafone wordt aangeschaft. De Samsung S21 met 5G wordt bij een pre-order geleverd met de Galaxy Buds Live en een Galaxy SmartTag. Wanneer je kiest voor de S21 Ultra met 5G ontvang je de Galaxy Buds Pro en een Galaxy SmartTag.

Verbeterde camera in de Galaxy S21 Ultra

Kijken we naar de technische verbetering in de camera van de Samsung Galaxy S21 Ultra, dan valt op dat de ToF-sensor in dit model weggelaten is. In plaats van deze sensor heeft Samsung de telefoon van een extra dieptesensor voorzien, de Laser AF Sensor. Een groot voordeel, want je foto’s zijn hierdoor nog scherper. Een ander belangrijk voordeel van deze verbetering is het feit dat de kleuren in foto’s beter tot hun recht komen. Het lijkt nog realistischer dan de foto’s die met de Samsung Galaxy S20 gemaakt werden.

Meubels in huis visualiseren met VR en AR

VR en AR zijn twee technieken die de komende jaren steeds vaker gebruikt zullen worden. Hoewel je er mogelijk nog niet eerder van hebt gehoord, is de kans groot dat je het momenteel al gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een handige app, waarmee je visualiseert hoe de nieuwe bank straks in de woonkamer staat. Of wat te denken van de mogelijkheid om je wanden alvast virtueel te verven? Ideaal wanneer je nog twijfelt tussen verschillende kleuren of stijlen.

Nieuwe processor in de Samsung Galaxy S21

Met de Samsung Galaxy S21 gebruik je deze apps snel en gemakkelijk. De nieuwe telefoon van Samsung is namelijk uitgevoerd met de Snapdragon 888 processor. Hoewel het je wellicht weinig zegt, zijn techneuten zeer te spreken over deze processor. Het model zal voorlopig enkel buiten Europa gebruikt worden. Om het nog iets ingewikkelder te maken: de telefoon die je in Nederland bestelt beschikt over de Exynos 2100-chip. Dit is een chip die van Samsung zelf komt. Een flinke verbetering ten opzichte van zijn voorganger!

Beeld: iStock

Lees ook: Instagram vs. reality: deze accounts tonen de realiteit achter ‘perfecte plaatjes’