Lifestyle / Sport & gezondheid
Sport & gezondheid

Wie o wie? Nederland in beweging zoekt nieuwe kandidaten

Altijd al gedroomd van een moment of fame? Dan moet je deze kans niet aan jou voorbij laten gaan. Schud je heupjes los, samen met de presentatoren Olga Commandeur en Duca Bauwens met het programma Nederland in beweging. 

Lees ook: Er komt een nieuw seizoen van Sex and the City, maar er is ook slecht nieuws

Kwartier plezier

Je hebt er vast een keer voorbij gezapt: het programma Nederland in beweging is al twintig jaar een begrip in televisieland. Het doel is om de kijkers een kwartier te laten sporten. Elk seizoen hebben Olga en Duca een groepje sporters achter hen, die meedoen met de opdrachten. Lijkt het jou wel leuk om een keertje mee te doen? Omroep MAX zoekt voor het nieuwe seizoen ook uiteraard weer nieuwe kandidaten. 

Auditie

Let op: je moet ouder dan dertig jaar zijn om auditie te doen. Geen jonge grietjes dus. De audities – want ja, niet iedereen is geschikt om een kwartier volop te bewegen voor tv, ahum wij – zullen in het paasweekend plaatsvinden. De keuze wordt gemaakt door de masters hunzelf, Olga en Duca. De uiteindelijke opnames vinden eind mei/begin juni plaats. Onderschat je ‘nieuwe baan’ niet, want je zult twee dagen van ochtend tot avond aan het sporten zijn. Pfoe!

Hoe?

Aanmelden kan tot 31 januari. Go get ‘em!

 

Lees ook: Met deze 6 tools knal jij iedere work-out

Bron: omroep MAX