Te grappig: met deze bestelpaal kun je McDonald's vanuit huis bestellen

(Web)shops door Jeanine

Een veggie McKroket, een spicy McChicken of toch een goede oude Happy Meal. We kwamen er als kind al graag, maar ook als volwassene blijft McDonald’s toch een guilty pleasure. Bestel jij minstens drie keer per week bij de fastfoodketen en doe je dat het liefst vanaf je luie plekkie op de bank? Dan is dit echt iets voor jou.

Bestelpaal

Lees ook: Cravings: hoe komt het dat je meer (en vettiger) eet als je moe bent?

Self service

Loop jij ook altijd direct door naar de bestelpaal in de Mac? Zelf je order doorgeven is toch een stuk fijner, want je kunt in alle rust uitzoeken wat je wilt. Wel zo fijn als niemand hoort wat voor McGuiltyPleasure je dit keer bestelt. Die self service is zoveel makkelijker en daarom bestellen we ook maar wat graag vanuit huis, vooral nu. Dat is wel even wat anders dan in de keten voor een paaltje wachten tot je bonnetje wordt geprint. Wij hebben de oplossing gevonden: je kunt namelijk zelf een bestelpaal in je huis zetten. Ja, serieus. Want hé, waarom ook niet?

Bestelpaal op AliExpress

Op AliExpress is echt alles te vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of je krijgt het (na een aantal weken/maanden wachten) in huis. Deze bestelpaal bijvoorbeeld! Je kunt je eigen apps toevoegen (hallo Thuisbezorgd en Uber Eats!) én je krijgt een bonnetje nadat je hebt betaald. De bestelling wordt door de app ook echt naar het restaurant verstuurd. We’re lovin’ it.

Bestelpaal

Koopje

Heb je echt geld te veel en lijkt dit je wel grappig? Trek je portemonnee dan maar open, want de verzendkosten zijn meer dan een whopping 2700 dollar. De paal zelf kost gelukkig ‘maar’ 945 dollar. Dan heb je ook wel echt een joekel in huis waar je vrienden jaloers op worden. Koopje, toch?

Bron: AliExpress

Lees ook: Dit zijn de twee nieuwe kandidaten van het Big Brother-huis!