Geef elkaar een uniek kerstpakket cadeau

Investeer tijdens de feestdagen in elkaar door te genieten van het geven! Niet iedereen krijgt een kerstpakket, daarom is het extra leuk om elkaar te verrassen met unieke cadeaus. Ga je voor een klassiek pakket met hapjes en een drankje of vind je het leuk om te personaliseren? Misschien vraag je een verlanglijstje op of laat je je inspireren door tips van naasten. Ook kun je ervoor kiezen om gedurende het hele jaar leuke items te verzamelen die je kunt bundelen in dit kerstpakket. Wat je ook geeft; door jouw warmte, plezier en aandacht in het pakket te verwerken, maak je er een onvergetelijk cadeau van.

Kerstpakket

Lees ook: 11 x originele manieren om kerstcadeaus in te pakken

Personaliseer producten

Heb je al overwogen om producten te personaliseren? Plaats jullie favo quote, logo of ontwerp op items waar je blij van wordt. Want wat is een kerstpakket zonder een nieuwe mok, pen of tas? Een kerstpakket vormt het ideale moment om producten te personaliseren. Aanstekers bedrukken was bijvoorbeeld nog niet eerder zo makkelijk; de luciferdoosjes met eigen ontwerp plaats je met een kaars in het pakket en je geeft een lichtpuntje cadeau. Een shopper is ook een onmisbaar item en dat maakt het perfect om te personaliseren. Je vergroot heel gemakkelijk de zichtbaarheid van jouw onderneming. De producten zijn van goede kwaliteit en met een pakkend ontwerp is jouw item ook nog eens stijlvol. Laat je daarom goed adviseren welke materialen jouw boodschap versterken. Sterker nog; in deze gepersonaliseerde shopper kun je de cadeautjes voor de ontvanger plaatsen! Hoe leuk is het om een custom made tas te krijgen als kerstpakket? Een jas bedrukken is ook erg populair, net als het personaliseren van een notitieboek, USB-stick of pet. Er zijn zoveel leuke ideeën om uit te kiezen!

Het klassieke kerstpakket

Verzamel favoriete hapjes en drankjes en bundel het in een stijlvolle mand, houten kistje of cadeauverpakking. Plaats er een persoonlijk kaartje bij en je maakt de ontvanger hartstikke blij! Denk bijvoorbeeld aan verschillende theesmaken, chocolade, kaasjes, nootjes en natuurlijk de kerststol. Een beetje hooi en kerstballen erbij voor de aankleding en je maakt in een handomdraai een schitterend kerstpakket. Een gezelschapsspelletje past ook erg goed in dit pakket, waardoor je na het geven meteen wat leuks kunt ondernemen! En heb je al gehoord van een ‘kletspot’? In deze pot zitten vragen en dilemma’s waardoor je interessante gesprekken kunt voeren met vernieuwende invalshoeken. Je kunt zo’n kletspot kopen, maar ook gemakkelijk zelf maken. Op deze manier wordt jouw kerstpakket betaalbaar, maar tegelijkertijd ontzettend gezellig!

Het verlanglijstje

Wil je zeker weten dat je iets kunt geven waar hij/zij blij van wordt? Stem dan met elkaar een budget af en maak een verlanglijstje. Deel bijvoorbeeld een top vijf met elkaar, zodat het toch enigszins een verrassing blijft wat je krijgt. Door een bedrag af te spreken waarvoor je het kerstpakket shopt, kun je je houden aan deze richtlijn. Maak jouw kerstpakket onbetaalbaar door er een liefdevol, persoonlijk en warm geheel van te maken.

Lees ook: Kerst met de kids: zo overleef je het