VIDEO: Het superromantische aanzoek van André Hazes en Monique

Celebs door Laura

Mocht je het gemist hebben: André Hazes is afgelopen zaterdag op één knie gegaan voor zijn Monique. Het stel deelde dezelfde dag al een romantisch kiekje mét ring op the gram. Natuurlijk werd het memorabele moment gefilmd door een crew. Gelukkig zijn de beelden inmiddels binnen. Monique plaatste zelf de zwijmelvideo op haar Instagram.

hazes

Liefde overwint alles

"Iedere vrouw fantaseert er wel eens over hoe haar huwelijksaanzoek ooit zal zijn", schrijft Monique bij de video. "Zo mooi als dit had ik nooit kunnen dromen. De dag, de maand, het jaar, de energie. Alles klopt nu. Soms zijn er diepe dalen nodig om erna de beste versie van jezelf te worden en die stond daar gister avond. Zo sterk en kwetsbaar te gelijk. God wat ben ik dankbaar. Liefde overwint alles! Dankjewel lieve @jaaphilhorst dat je dit onvergetelijke moment voor ons hebt vastgelegd en dankjewel lieve @davykeys voor het spelen van mijn liedje. Mooier kon niet."
 

Speciale dag

Hazes jr. koos een speciale dag uit om Monique ten huwelijk te vragen. 12 december is de geboortedag van haar dierbare hond Dunya, die vorig jaar is overleden. Ze postte er zaterdagochtend over op Instagram.

Lees ook: FOTO: André Hazes vraagt Monique ten huwelijk