Lifestyle / Wonen
Wonen

Waarom je juist nú een loungeset voor buiten moet scoren

In de herfst en de winter is het ideale moment om een nieuwe loungeset te scoren. Say what? Dit klinkt misschien vreemd, want in deze jaargetijden vriezen je oren van je hoofd en vallen de bladeren van de bomen. Niet bepaald een lekker weertje om een loungeset te kopen. Toch is het juist slim om daar nu naar te kijken, want veel winkels geven flinke kortingen. 

loungeset

Lees ook: 7x de fijnste hoodies van de H&M

Koopjes jagen

Aan het eind van elk seizoen gaan veel winkels hun schappen na om te kijken welke producten naar de opslag verplaatst moeten worden. Als alternatief kunnen deze producten ook in de uitverkoop worden gezet. Dat laatste is vaak goedkoper voor de winkels, want spullen opslaan in een opslagloods kost vele centjes. Als klant moet je hier natuurlijk van profiteren, als een loungeset in de aanbieding is! Bekijk dus goed of jouw tuinmeubelen aan vervanging toe zijn en sla je slag. Een loungeset is niet bepaald goedkoop, dus het zal je veel geld schelen. Ka-ching! Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je op koopjesjacht gaat. 

Details

It’s all about the details…Woon je vlak bij de kust? Dan waait het een stuk harder in jouw tuin. De kans is dan ook een stuk groter dat jouw loungeset het flink te verduren heeft als het stormt. Het is dan aan te raden om een loungeset van zwaarder materiaal te kopen. Je begrijpt het misschien al: afhankelijk van waar je woont, moet je het juiste materiaal kiezen voor je loungeset.

Kwaliteit

In ons kikkerlandje is het natuurlijk niet altijd zonnig, zeg gerust maar, meer regen dan zon. Kwaliteit is daarom ook een belangrijke factor om rekening mee te houden. Een goede loungeset of loungebank voor buiten kan dan beter tegen een stootje zoals een regenbui. 

Meten is weten

Het klinkt misschien erg logisch, maar reken uit hoeveel ruimte je hebt om een loungeset neer te zetten. Het gaat namelijk nogal vaak fout. Je hebt dan een leuke set gevonden, maar bij thuiskomst blijkt dat deze helemaal niet in de tuin past. Oeps! Meten is weten. Bereken hoeveel ruimte je hebt en laat ook wat ruimte over om te kunnen lopen. 

via GIPHY

Lees ook: Origineel en coronaproof: deze kerstcadeaus kunnen door de brievenbus