Origineel en coronaproof: deze kerstcadeaus kunnen door de brievenbus

Cadeaus & hebbedingetjes door Jeanine

Kerstmis draait om gezelligheid, samenzijn en stiekem ook een beetje om de cadeautjes. Dit jaar zitten we niet met een grote groep vrienden of met de hele familie om de kerstboom. Het uitdelen van cadeautjes wordt daardoor wat lastiger, want je wilt de cadeaus natuurlijk wel op een veilige manier geven. Deze drie brievenbuscadeaus bieden de uitkomst!

Bloompost brievenbuscadeau
Lees ook: De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor kids

Brievenbuscadeau

We weten het allemaal wel: kerst ziet er dit jaar wat anders uit dan normaal. In plaats van te focussen op wat niet kan, kunnen we ook kijken naar de mogelijkheden die er wél zijn. Een van de hoogtepunten van Kerstmis is toch wel het krijgen en geven van cadeaus. Dat hoeven we dit jaar niet te missen: geef gewoon een brievenbuscadeau!

Coronaproof en origineel

Word jij ook altijd zo blij als er een pakketje op je ligt te wachten? Verras jouw vriend(in) of familie dan eens met een brievenbuscadeau van BloomPost. Het is origineel, coronaproof, leuk om te krijgen en ook nog eens duurzaam. Met een kerstkaart erbij maak je jouw kerstwens extra persoonlijk. Het pakketje past gewoon door de brievenbus, dus de ander hoeft niet eens thuis te blijven. Dat is pas een verrassing als hij of zij binnenkomt!

1. Boeket Amaryllissen

Een simpel bloemetje doet het altijd goed, maar een boeket met Amaryllissen is natuurlijk nog vele malen beter. De rode variant is helemaal in kerstsfeer. Je kunt ook kiezen voor stijlvolle witte Amaryllissen of je haalt juist een mix in huis. Van de frisse eucalyptus geur gaat de hele kamer lekker ruiken.

Bloompost

2. Kerstboom

Niets is kerstiger dan een sprankelende dennenboom. En ja, ook die kan door de brievenbus! Als je iemand kent met groene vingers, zijn zowel Twinkle Twinkle Little Star als de kerstboomzaadjes perfecte cadeaus. Geef je liever iets creatiefs? Dan kun je ook een do it yourself boom geven. Het boompje is gemaakt van echte dennentakken en komt met sterretjes, lichtjes en slingers.

Bloompost

3. Droogbloemen

Droogbloemen zijn dé trend van 2020. Ze staan goed in ieder interieur en zijn hartstikke duurzaam, want ze gaan lang mee. Het grootste voordeel is toch wel dat ze geen verzorging nodig hebben. De droogbloemen worden stijlvol, maar stevig verpakt in een brievenbusdoos. Ga voor de BloomFestive als je een klein bosje met een vaas erbij wilt geven. Zoek je juist iets groters? Kies dan de Bloomposy kerst voor een pakket met droogbloemen.  De bosjes worden van tevoren samengesteld, dus je weet zeker dat de bloemen bij elkaar passen. Wel zo makkelijk!

Bloompost

Lees ook: Deze tuincentra hebben de mooiste kerstshows en kerstdorpen