Cappu voor je hond: deze koffieketen verkoopt puppaccino’s

Vrije tijd door Jeanine

Als baasje zou je het liefst alles met je hond delen. Een echte cappuccino geven aan je furry friend is natuurlijk niet zo’n strak plan. Uiteraard wist een van de grootste koffieketens daar wel een oplossing voor: de puppaccino!

Hier koop je een puppaccino

Lees ook: Onderzoek toont aan dat je hond expres puppy-ogen opzet als je kijkt

Geheim menu

Misschien had je het al geraden. De koffieketen in kwestie is – uiteraard –  niemand minder dan Starbucks. Als groot koffieliefhebber heb je vast wel eens van het secret Starbucks menu gehoord. Daar staan niet alleen hele lekkere, ‘geheime’ drankjes op, maar ook de puppaccino. Want ja: je kunt jouw koffie-moment delen met je trouwe viervoeter. En zeg nou zelf, de foto’s zijn toch te zoet?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mila The Mini 🐾 (@milasausage) op

Wat is een puppaccino?

Hè, een puppaccino? Heel spannend, zo’n treat, maar wat zit er eigenlijk in? Een puppaccino is een espressobekertje met slagroom. Heel fijn: er hangt geen prijskaartje aan, want hij is helemaal gratis. En zeg nou zelf: dat enthousiaste hoofd vol slagroom telt ook als betaling. Waarschijnlijk worden de Starbucks-medewerkers er net zo blij van als de baasjes zelf.  

Traktatie

Zelf zou je waarschijnlijk niet elke dag een bekertje met slagroom wegwerken. Dat geldt uiteraard ook voor honden. Veel voedingswaarden zitten er namelijk niet in, maar een echte traktatie is het wel. Zeker het proberen waard, want zowel jij als je hond zullen hier heel blij van worden!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sue Latter Gagain (@suegagain) op

Lees ook: Eindelijk bewezen: Je kunt beter slapen met je hond dan met je partner