Bescherm je nieuwe Iphone 12 Pro met Appelhoes!

Lifestyle door Sandra

Heb jij de nieuwe Iphone 12 Pro kunnen bemachtigen? Lucky you! De iPhone 12 Pro is er in vijf mooie kleuren en zit vol met vernieuwingen zoals 5G en een extra valbestendig OLED-scherm. De Iphone 12 Pro is daarnaast  supersnel met een A14 Bionic processor en met de verbeterde camera met 2 lenzen (!) maak je de mooiste foto's. Natuurlijk wil jij je nieuwste Iphone 12 Pro perfect beschermen. Bij Appelhoes hebben ze de beste expertise in huis als het gaat om Apple toestellen. Dus ook voor de nieuwste Iphone 12 Pro heb je hier volop keuze! 

Appelhoes: dé specialist voor Apple

Bij Appelhoes zijn ze helemaal thuis in alles op het gebied van Apple. Zo verkopen ze voor alle types toestellen hoesjes, screenprotectors en allerlei gadgets voor je nieuwe telefoon. Dus zoek jij een mooi en kwalitatief goed hoesje voor de nieuwste Iphone 12 dan moet je bij Appelhoes zijn. Het voordeel is dat als je vóór 22.00 uur je bestelling plaatst, je de volgende dag deze al in huis hebt. Wel zo prettig om te weten dat je je Iphone 12 meteen dus optimaal kan beschermen. Een geruststellende gedachte. Bovendien betaal je hier géén verzendkosten!

Perfecte service

Kies je voor een "bumper" of heb je liever een handig leren hoesje met vakjes? Bij Appelhoes vindt je ze allemaal. Ook is er volop keuze in siliconen hoesjes en doorzichtige hoesjes. De prijzen bij Appelhoes zijn scherp, en je kunt altijd rekenen op gratis verzending, wel zo een fijn idee. Bovendien mag je binnen 14 dagen altijd omruilen voor een ander model. En mocht je hoesje toch niet helemaal zijn wat je had gedacht, dat is kosteloos retourneren geen enkel punt bij Appelhoes. Service toch?

Aan jou de keuze!

De prijzen van de Iphone 12 Pro hoesjes liggen tussen de € 13,- en € 70,-. Op de website vind je de verschillende hoesjes we lichten er graag een paar voor je uit:

  • De Ringke Air iPhone 12 Pro / iPhone 12 hoesje Transparant is een degelijke transparante TPU Case en geeft je Ihpone 12 Pro een classy uitstraling.  Het hoesje is gemaakt van flexibel materiaal wat ook voor stevigheid zorgt. En ook handig: met elk Ringke iPhone 12 Pro hoesje kun je  draadloos blijven opladen. Check hier al specificaties, het hoesje kost maar € 14,90 en wordt helemaal gratis verzonden!
  • De Mobiparts Excellent Wallet iPhone 12 Pro / iPhone 12 hoesje Zwart is een leren hoesje die staat voor kwaliteit en bescherming. Door het stoere uiterlijk en de goede bescherming kan je Iphone 12 Pro alle weersomstandigheden aan. Het hoesje heeft ruimte voor pasjes aan de binnenkant en ook een extra vak aan de achterkant voor een pasje wat je vaak gebruikt. Deze leren hoes is ook te koop in de kleur cognac en kost € 29,90. Check alle specificaties hier