De leukste kinderkleding trends voor dit najaar

Kinderen door Jeanine

De blaadjes vallen van de bomen en de sjaals worden weer uit de kast gehaald. Nu de herfst steeds dichterbij komt, wordt het tijd om de winkels in te duiken voor een nieuwe outfit. Is jouw kleine spruit alweer uit zijn kleding gegroeid? Duik dan snel de winkels in, want deze trends wil je niet missen.

Kinderkleding trends herfst 2020

Lees ook: Twinning: 5 (bijna) matchende outfits voor jou en je kiddo

Mix & Match

Best gek eigenlijk, maar toch is het waar: ook in kinderkleding zien we ieder jaar weer nieuwe trends opduiken. Best handig, want jouw kleintje is straks the coolest kid on the block.

De 3 R’en

Ruitjes, ribbels en ruches. Deze drie R’en zul je dit seizoen nog vaak terugzien in kinderkleding. De ruitjes fleuren stoere shirtjes en rokken op. De ruches laten zien dat schattig en stoer prima samengaan en geven je kind een simpele, edgy look.

Je zult je de geribbelde broeken van vroeger ongetwijfeld herinneren. We’re bringing fashion back, want in 2020 worden de ribshirts en -broeken opnieuw een heuse trend. Gelukkig maar, want comfortabel is het zeker!

Lichte kleuren

Zachte kleuren en pasteltinten zijn al een hele tijd in trek. Roze, crème en neutrale kleuren komen steeds vaker voor en zijn ideaal om te combineren. Van schattig tot fancy, deze kleur kun je overal voor gebruiken.

Net zo stijlvol als mama

Je bent niet de enige die de fashiontrends kan volgen, want ook in babykleding zien we de trends van nu terug. Ga voor een matching outfit en draag allebei een paar flared pants met een coltrui en sneakers. Of hijs je kindje in wijde pijpen, overalls of corduroy voor een ultieme fashionable look.

Jassen

Een nieuwe winterjas kan vaak niet uitblijven als je op zoek gaat naar nieuwe kleding. Voor een winterjas voor meisjes kunnen we deze herfst kiezen uit dierenprint, (nep)bont en zacht, fluffy materiaal. Heb je liever iets dat minder aaibaar is? De bomberjacks en baseball jasjes zijn ook weer helemaal in. Snel naar de winkel!

Lees ook: De eerste smartphone voor je kind: hier moet je op letten