Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Wie is de Mol?-fans opgelet: dit virtual reality-spel mag je niet missen! (+win tickets)

Ben jij een molloot in hart en nieren? En droom jij er al jaren van om zelf deel te nemen aan Wie is de Mol? Dan kun je bij deze je geluk niet op. In The Park is een nieuw Wie is Mol? virtual reality-avontuur gelanceerd.

de mol

Lees ook: Vet! Een maand lang ‘fright night’ op dit horrorevenement in Almere

Wie is de Mol? virtual reality

Het Wie is de Mol?-spel kun je ervaren in The Park in Eindhoven en Breda. Dit is een "free roam" Virtual Reality experience. Dat betekent dat spelers zich vrij kunnen bewegen in een ruimte van 200m2. Keuzes die ze maken bepalen de uitkomst van het spel. 

In 'De Mol' krijg je met een groep van vier of vijf personen een half uur lang de meest uitdagende opdrachten voorgeschoteld in het prachtige en gevarieerde landschap van Nieuw-Zeeland. Een museum beroven, een helikoptervlucht maken of in een ravijn springen: opdrachten die ook Wie is de Mol? zouden kunnen voorkomen. Eén van je teamleden zal aanwezen worden als 'mol' en het is aan de rest om de saboteur te ontmaskeren!

Nou ben je natuurlijk enorm nieuwsgierig hoe dit spel is in VR uitziet... check de video hieronder.

Win 10 groepstickets!

Lijkt je dit ook zo fan-tas-tisch? Goed nieuws: wij mogen tien groepstickets weggeven. Met één groepsticket heb je toegang tot The Park met maximaal vijf personen. Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Winnaars krijgen persoonlijk bericht.