Kandidaten 'Wie Is De Mol? 2013' bekend

Media door Madelon
Onder andere Daniël Boissevain, Zarayda Groenhart en Paulien Cornelisse zijn de kandidaten voor de dertiende editie van het programma Wie Is De Mol?. De AVRO maakte dit gisteren bekend tijdens verschillende promo?s op tv.

Naast acteur Daniël, presentatrice Zarayda en schrijfster en cabaretière Paulien zijn ook presentatrice en zangeres Janine Abbring, caberatier Joep van Deudekom, acteur en presentator Tim Haars, operazangeres Tania Kross en cabaretière Carolien Borgers gestrikt voor het programma. Voor de oplettende lezer: de lijst met deelnemers is inderdaad nog niet compleet. De laatste twee kandidaten worden morgen bekend gemaakt, tijdens de uitreiking van de Gouden Televizier Ring in Koninklijk Theater Carré.

Dat Janine Abbring meedeed aan Wie Is De Mol? was al bekend, in juni kwam het bericht naar buiten dat zij een ongeluk gehad heeft tijdens één van de opdrachten van het spel. Tijdens een sprong in water is ze verkeerd terechtgekomen, waardoor ze haar rug brak en geopereerd moest worden.Het programma

In Wie Is De Mol? strijdt een groep van tien kandidaten om de pot met prijzengeld, die gevuld moet worden door het zo goed mogelijk doen van opdrachten. Eén iemand in de groep probeert deze opdrachten echter te saboteren: de mol. Wie aan het eind van het spel heeft weten uit te vinden wie de mol is, wint het prijzengeld. De mol blijft geheim tot de finaleronde. Gedurende het hele spel weten slechts vijf mensen, inclusief de mol zelf, wie de saboteur in de groep is.

Het dertiende seizoen van Wie Is De Mol? begint op 3 januari 2013.

Het programma is dit jaar voor de zesde keer genomineerd voor de Televizier Ring. Samen met Ali B op Volle Toeren en The Voice of Holland strijdt het programma voor de prestigieuze prijs. De uitreiking van de Televizier Ring wordt morgenavond vanaf 20:30 uitgezonden op Nederland 1.

Wie Is De Mol 2013: ga jij kijken?