Zo draag je laarsjes tijdens de zomer

Mode & trends door Sarah

Wie zegt dat de zomer alleen is voor teenslippers en sandalen? Ondanks dat je bij laarzen vaak meteen denkt aan de koude maanden, zijn ze juist leuk te combineren met zomerse items. Het is de perfecte manier om je outfits net wat stoerder te maken en een flinke dosis spice aan je zomeroutfits toe te voegen. Hoe je dat moet doen? Je leest het hier.

GettyImages zomerlaarsjes

Lees ook: De 5 schoenen die deze zomer niet uit je kast mogen ontbreken

Nooit genoeg printjes

De zomer is de ideale tijd om volledig los te gaan met printjes. Mix & match, want niets is immers te gek. Toch een wat rustigere outfit? Combineer dan echte statement laarsjes, die een opvallende print of kleur hebben, met een effen jurkje of broek. Zo stelen je laarsjes toch de show. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kae Sutherland (@kaesutherland) on

Coole cowboylaarzen

Cowboylaarzen zijn weer helemaal hip. Momenteel zijn ze overal op Instagram te vinden en zo gek vinden we dat niet. De stoere Western boots komen in diverse hoogtes, kleuren en stoffen. Ga bijvoorbeeld voor hoge suede laarzen, combineer deze met een jurkje en een oversized blazer en je hebt een prachtige zomerse outfit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yara Michels (@yara_michels) on

Schattig en stoer

Laarzen zijn dé perfecte items om een outfit net wat stoerder te maken. Combineer een leuk rokje of jurkje en draag deze met een paar laarsjes om je look net wat gewaagder te maken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zalando (@zalando) on

Shop hier de leukste zomerlaarsjes:

 

 

 

Lees ook: De 5 printjes die je deze zomer in je kast wilt hebben

Foto header: Edward Berthelot (c) Getty Images