Zo ziet Meredith uit The Parent Trap er nu uit

Media door Chloe

Inmiddels is het al 22 jaar terug dat The Parent Trap verscheen op het witte doek. Deze film was het filmdebuut voor Lindsay Lohan, maar er was nog een verrassende verschijning: Meredith. En hoewel ze in deze film de slechterik was, zullen we haar nooit vergeten. Maar hoe ziet actrice Elaine Hendrix er nu uit? Zouden we haar nog herkennen als Meredith Blake? 

Meredith parent trapLees ook: Zo ziet Hilary Banks uit The Fresh Prince of Bel-Air er nu uit

The Parent Trap

In The Parent Trap ontdekken twee jonge meisjes Annie en Hallie dat zij een tweeling zijn. Hun ouders zijn uit elkaar en Annie woont met haar moeder in London en Hallie bij haar vader in Californië. Ze ruilen van identiteit en stappen in elkaars leven. Wanneer ze erachter komen dat hun vader wil gaan trouwen met een veel te jonge vrouw (A.K.A. Meredith Blake) besluiten ze alles op alles te zetten om hun ouders weer samen te brengen.

Hoewel de film nog volop gekeken wordt en het voor ons nog de dag van gisteren lijkt dat we deze memorabele film voor het eerst zagen, is het toch al even geleden. De film kwam namelijk uit in 1998 en na 22 jaar is onze Meredith Blake natuurlijk niet meer de boze toekomstige stiefmoeder.

Meredith Blake toen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Disneys_the_parent_trap_1998 (@the_parent_trap_1998) op

Meredith Blake nu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ELAINE HENDRIX (@elaine4animals) op

En misschien komt ze je wel heel bekend voor. Dat is niet gek, want in de populaire serie Dynasty maakte zij laatst haar debuut als niet zo geliefde moeder Alexis Carrington. Zo zie je maar dat er ook na 22 jaar nog genoeg overeenkomsten te vinden zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ELAINE HENDRIX (@elaine4animals) op

Beeld: YouTube

Lees ook: 9 x onze favoriete titels op Disney Plus