Twinning: 5 (bijna) matchende outfits voor jou en je kiddo

Mode & trends door Chloe

Niets is leuker dan kleding kopen voor jezelf en je mini-me. We smelten al weg bij het zien van al die schattige kleine maatjes. Om deze zomer helemaal in stijl de deur uit te gaan met je kleintje hebben wij hier 5 matchende outfits voor jou en kind. Hoe leuk is dat?

matchende outfitsLees ook: De fijnste online adresjes om kleding voor kinderen te shoppen (+ KORTING!)

Outfit 1

Tuinpakken zijn weer helemaal terug in de modewereld. En hoe leuk is het dan om samen met je kind in tuinpak de straat op te gaan. Het staat kinderen echt enorm schattig. Een leuk wit T-shirt eronder en een paar matchende sneakers en jullie zijn klaar voor de dag.

 

Outfit 2

Deze outfit vinden we helemaal geweldig. Een lekker vrolijke bloemenprint passend bij het seizoen voor jouw en je dochter. En there’s more. Bij deze outfit hoort natuurlijk ook een passende tas en een paar laarzen. Deze outfit is perfect voor een warme zomerdag of een tuinfeestje.

 

Outfit 3

Ga jij regelmatig met je kind op pad om een stuk te fietsen of andere sport te doen? Dan mag een matchende sportoutfit natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben wij deze voor jou en je zoon of dochter samengesteld. Ook sporten doen jullie in stijl.

 

Outfit 4

Het lijkt misschien wat lastiger om als moeder en zoon een matchende outfit te vinden, maar niets is minder waar. Een simpele spijkerbroek en een trui van hetzelfde merk en je bent klaar. Zo kan jij ook een keer laten zien dat moeders ook hartstikke stoer zijn.

 

Outfit 5

Wanneer je een dochtertje hebt, dan barst haar kast vast van de bloemenprintjes en felle kleuren. En laat dat nou ook in de vrouwen modewereld dit jaar helemaal on trend zijn. Dus trakteer jullie allebei op een mooie zomerse rok en steel samen de show.

 
Beeld: iStock

Lees ook: Dit worden de modetrends van deze zomer