In deze nieuwe kinderwagen ligt jouw kleintje het lekkerste

Zwanger door Commerciële Redactie Ze.nl

Het leven van een baby'tje is om jaloers op te zijn. De hele dag eten, poepen, slapen, eten en... ga zo maar door. Af en toe een wandelingetje waarbij je lekker wordt ingepakt. Maar, de ene kinderwagen is de andere niet. Wil jij weten in welke kinderwagen jouw mini-me het lekkerste ligt? Lees gauw verder.

joolz day

Joolz Day+

Tada: maak kennis met de nieuwste en slimste kinderwagen van Joolz Day+ is de nieuwste creatie van het Nederlandse merk en is geboren uit jarenlange ervaring. De award-winnende design-kinderwagen is eenvoudig in gebruik en heeft een slim, zorgvuldig uitgedacht ontwerp. De makers hebben overal aan gedacht. De Joolz Day+ heeft allerlei functies die je met één hand bedient. Vanwege het ergonomische design en de verstelbare hoogte zorgt de nieuwe kinderwagen voor een comfortabele rit voor ouders en hun kleintje(s).

De kinderwagen die meegroeit

Jouw kleintje wordt in rap tempo groter en heeft daarom ook een kinderwagen nodig die groeit. Joolz Day+ heeft genoeg voor baby's om lekker te kunnen slapen of te zitten. Van de veiligheidsbeugel tot de voetensteun: alles is ontworpen om samen met je kleintje mee te groeien. Ook om de ouders is gedacht: de verstelbare duwbeugel zo is ontworpen dat ze met een rechte rug kunnen wandelen. Nu moet je jezelf nog weerhouden om niet de hele tijd verliefd over de kinderwagen te buigen.

joolz day+

De features van de Joolz Day+

  • Een nog comfortabeler stoeltje met een optimale ondersteuning voor de baby’s nek en rug en een verstelbare voetensteun.
  • Nog makkelijker te manoeuvreren met één hand en nieuwe lichtgewicht wielen voor meer demping.
  • Een veiligheidsbeugel die je kunt openen en 360 graden kunt roteren, zodat je kindje nog makkelijker in en uit de kinderwagen kan.
  • Het stoeltje kan je met één hand verstellen naar een van de drie comfortabele posities.
  • Een grotere boodschappenmand en extra opbergvakjes.
  • Geïntegreerde LED verlichting aan de voor en achterkant voor extra zichtbaarheid in het donker.
  • Twee nieuwe kleuren: Gentle blue en Awesome anthracite

joolz day+

Hebben!

Is de Joolz Day+ the one for you? De kinderwagen is vanaf nu te koop in Nederland en België, zowel online als in de winkel. De adviesprijs is vanaf € 1.099, inclusief stoel en wieg. Check snel joolz.com voor meer informatie. 

joolz day+

Lees ook: De complete lijst: dit mag je niet eten en drinken als je zwanger bent