Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Verveeld? Doe mee met #doescreatief en ontvang elke dag een creatieve challenge

Hoe langer we in quarantaine zitten, hoe moeilijker het wordt om jezelf bezig te houden. Zit je door alle creatieve ideeën heen? Dan moet je het platform #doescreatief checken!

doescreatief

Lees ook: Deze dingen moet je écht nog doen voor je 30e

Elke dag wat te doen

Social distancing en thuisblijven zorgen voor verschillende uitdagingen in de persoonlijke omgeving. Hoe houd je contact met je vrienden en familie? Hoe zorg je dat je kinderen thuis de dingen doen die ze moeten doen en dat de tijd met elkaar gezellig is en blijft? Hoe kan je fit blijven door gezond én lekker te eten en goed te bewegen? 

Als het netflixen je neus uitkomt, dan kun je wel wat nieuwe doe-tips gebruiken. Op het platform #doescreatief vind je elke dag een nieuwe creatieve challenge voor het hele huishouden. Niet alleen lekkere en leuke challenges zoals bakken, speciaalbiertje proeven, vloggen en karaoke, maar ook uitdagingen om fit te blijven. 

Meedoen is simpel

Check doescreatief.nl en meld je aan met je e-mailadres. Je ontvangt elke ochtend een toffe challenge in je mailbox. Of check de Facebook en Instagram kanalen waar je de leuke uitdagingen dagelijks kunt volgen. Deel het resultaat van je challenge op je eigen social kanaal met #doescreatief en @doescreatief en daag ook al je familie, vrienden en collega’s uit om mee te doen!

 

Lees ook: Moederdag vieren in coronatijd: 10 tips om haar in het zonnetje te zetten