Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Feestje? Het is niet compleet zonder een photobooth!

Anno 2020 is een feestje geen echt feestje meer als er geen foto's, boomerangs of filmpjes worden gemaakt. Logisch, wie wil nou niet dierbare herinneringen opslaan om later weer slap van het lachen te liggen? Maak jouw aankomende party daarom compleet met een echte photobooth!

photobooth

Onmisbaar op je feest

Je 30-jarige verjaardag, een jubileumfeest, bedrijfsfeestje of trouwerij... of gewoon een after-quarantaine party met al je vrienden en familie: elk feestje wordt een dikke hit met een photobooth. Natuurlijk kun je zelf aan de slag met een telefooncamera of een goede vriend(in) inhuren, maar het is nog leuker als je gasten zelf de photobooth bedienen. Het enige wat jij hoeft te doen is de eventuele props verzorgen. De rest volgt vanzelf. 

nomads photo booth

Gelijk op je telefoon

De Nomads Photo Booth is een hypermoderne photobooth die je helemaal kan personaliseren. Bijvoorbeeld de achtergrond, ledverlichting en de online galerij. Ook kun je bij het huren een custom backdrop aanvragen, maar je kunt deze ook zelf aanschaffen.

Jij en je gasten kunnen de photobooth zelf bedienen en kiezen voor boomerangs, GIFs, video's en foto's. De beelden kun je zelf gelijk Airdroppen of versturen via e-mail. Ook heeft de booth de mogelijkheid om kaartjes te printen.

Check nomadsphotobooth.nl voor meer info.

nomads photo booth

Lees ook: Hoe handig: met Netflix Party kun je synchroon netflixen met je vrienden