IKEA bureau: 5 x zo wordt thuiswerken een eitje

Wonen door Redactie Ze.nl

Ben jij vanwege het Coronavirus ook gedwongen om thuis te werken? Al snel kom je erachter dat met je laptopje aan de keukentafel ergonomisch niet geheel verantwoord is. Je rug en nekklachten spelen al snel weer op, maar een bureau aanschaffen... Je weet het niet. Maar wist je dat je voor een goed bureau helemaal niet veel geld kwijt hoeft te zijn? Hieronder onze vijf favoriete bureaus, de prijs en waarom ze zo in de smaak vallen.

1. IKEA bureau SKARSTA

We weten allemaal dat het niet goed is om uren achter elkaar te zitten. Daarom zijn we fan van SKARSTA, het sta/zit bureau van IKEA. Het is goed om te wisselen van hoogte en door de zwengel train je ook direct je armspieren. Win-win! Als je goed voor je lichaam zorgt, voel je je beter én werk je bovendien een stuk beter. Ideaal om dit bureau in huis te halen. Voor € 199,00 is dit bureau al van jou! Het bureau is 160 cm lang en 80 cm breed. De minimale hoogte is 70 centimeter en maximaal 120.

2. IKEA bureau LINNMON

Op zoek naar een simpel bureau? Degelijk, stevig en goedkoop? Dan is dit bureau van IKEA de ideale aanwinst. Voor nog geen drie tientjes staat deze tafel in jouw werkkamer. Met voorgeboorde gaten voor poten is 'ie eenvoudig te monteren. Bovendien zitten er verstelbare poten en doppen op, zodat de tafel zelfs op ongelijke vloeren stevig staat. Wil je vast zien of de LINNMON in je kamer past? De afmetingen zijn 120x60 en de kleur is wit. Mooie bijpassende bureaustoel erbij en jouw werkkamer kan niet meer stuk!

3. IKEA bureau BEKANT

Heb je een donker interieur? Dan past dit IKEA bureau daar perfect bij. Ook dit bureau kun je in hoogte verstellen, zodat je af en toe staand kunt werken. Wel zo fijn voor je rug, schouders en nek, die een flinke optater krijgen van de hele tijd zittend werken. Dit robuuste bureau kost je € 399, maar het is dan ook bestand tegen jarenlang koffie drinken en hard werken. Je krijgt er een royale werkplek en een slimme oplossing om snoeren onder het tafelblad op hun plaats te houden voor terug. Ook verkrijgbaar in stijlvol wit met geglazuurd eikenfineer en diverse afmetingen.

4. IKEA bureau IDÅSEN

Stijlvoller dan dit IKEA bureau kan bijna niet. Het beige framwork in combinatie met het stijlvolle blad maken dit bureau een echte eyecatcher. Combineer de kleuren met andere IKEA producten, zoals een bureaustoel in stijlvol beige of een kruk. Voor € 549 staat dit bureau al in jouw werkkamer. Ook dit bureau is uitgerust met slimme oplossingen om snoeren onder het tafelblad weg te werken en op hun plaats te houden. Kortom, zo hou je je werkplek schoon en geordend. Precies wat je nodig hebt om werk effectief te kunnen verzetten. 

5. IKEA bureau ALEX

Dit exemplaar is net zo stijlvol als de rest in dit rijtje, maar iets zachter voor de portemonnee. IKEA bureau ALEX heeft een stijlvol uiterlijk dat veel mensen zal aanspreken. Bovendien wordt hij geroemd om het slimme ontwerp dat de snoeren geheel verbergt. Extra voordeel: De achterkant is afgewerkt, dus hij kan midden in de kamer staan en is van alle kanten even mooi! Ideaal als je geen muur vrij hebt voor je werkplek, maar wel graag aan een bureau zit. Bovendien kun je al je prulletjes in de lade opbergen. Zo blijft je bureau schoon en geordend.

Bestellen bij IKEA

Aangezien alle fysieke filialen van IKEA momenteel gesloten zijn, kun je jouw favoriete bureaus niet bewonderen in de showroom. Maar wees niet getreurd, want je kunt gewoon nog online bestellen bij IKEA! De bezorgers brengen je bestelling in tijden van het Coronavirus tot aan de deur. Wil je je bestelling sneller in huis dan de gebruikelijke verzendtijd? Dan kun je ervoor kiezen om je bestelling in de winkel te laten bezorgen, waar je je producten vervolgens zelf kunt afhalen. Het voordeel aan de Bestellen & Ophalen functie, is dat je aankopen al na 4 uur voor je klaar staan in het gekozen filiaal.

Retourbeleid bij IKEA

Ben je niet tevreden met een product? Dan heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid om een product te retourneren of ruilen. Omdat de IKEA filialen momenteel gesloten zijn, is het niet mogelijk om dit nu te doen. Je hebt echter 365 dagen de tijd om te retourneren of ruilen bij IKEA. Wacht dus gewoon even tot de winkels weer open zijn en dan kun je direct terecht! Online bestellingen kunnen wel nog binnen 14 dagen teruggestuurd worden. 

Lees ook: Thuis werken? Zorg dat je deze 6 dingen in huis hebt