Thuis werken? Zorg dat je deze 6 dingen in huis hebt

Werk & studie door Redactie Ze.nl

Het zijn rare tijden waarin het grootste deel van Nederland in één klap thuis moet werken. Werkte jij al weleens vanuit huis of is dit voor jou een totaal nieuwe ervaring? Hoe dan ook - we got your back! Met deze vijf gouden tips maak jij jouw keukentafel, bureau of kantoor aan huis 100% thuiswerk-proof!

Schone lucht in huis met deze 3 luchtreinigers (+ €140 korting!)

1. Draadloze oordopjes

Voor ieder telefoongesprek of conference call is het ideaal om een headset te hebben. En dan het liefst zónder snoer, zodat je niet in de knoop komt als je tijdens het gesprek even een kop koffie wilt zetten. Draadloze oordopjes zijn ideaal als het aankomt op thuis werken. Bovendien hou je ze gewoon in als je even een rondje gaat hardlopen! Het fijne is, dat ze in iedere prijscategorie komen. Dit zijn onze favoriete draadloze oordopjes:

Xiaomi Draadloze Oordopjes - € 25 

Mossmedia Professional - € 35

Philips draadloze oortjes - € 29

2. Toetsenbord en muis

Naast oordopjes is het natuurlijk handig om je werkplek in te richten. Hoewel je natuurlijk prima kunt werken op een laptop, is het soms fijn om je laptop op ooghoogte neer te zetten. Dit is beter voor je nek en je schouders. Hiervoor heb je een apart toetsenbord en muis nodig. Duur? Welnee! Dat hoeft niet veel te kosten en vaak kun je een duo-pakket aanschaffen. Ben je in één klap klaar. Check hieronder onze favorieten. 

Logitech toetsenbord + muis - € 28

Trust Ximo toetsenbord + muis - € 20

3. Laptopstandaard

Om je laptop op ooghoogte te zetten kun je een laptopstandaard gebruiken. Dit is een handig standaard waar je je laptop in hangt, zodat je niet meer naar beneden hoeft te kijken en last van je nek krijgt. Ook dit hoeft niet veel te kosten! Wij zetten de voordeligste voor je op een rij.

MOFT Opvouwbare Laptopstandaard - € 28

OviStand L | Lichtgewicht Opvouwbare Laptop Standaard - € 42

Gusta laptop tafel - € 24

4. Externe monitor

Wie nog een stapje verder gaat voor comfort, schaft een externe monitor aan. Overdreven vind je? Wacht maar tot je drie weken verder bent. Zeker als je gewend bent om op een groter scherm te werken op kantoor, is het ontzettend fijn om thuis ook een externe monitor te hebben. En ook dit hoeft niet veel te kosten. Check hieronder onze favorieten:

Full HD Curved Monitor - € 199

Philips Full HD Monitor - € 117

Samsung Monitor - € 143

5. Bureaustoel

Je hebt op je kantoor toch ook een fijne stoel om op te zitten? Geloof me, als je nu drie weken op je eetkamerstoel gaat zitten, heb je aan het einde van de rit rugklachten. Bureaustoelen komen tegenwoordig ook in hartstikke classy uitvoeringen, zoals deze hieronder! Wees er snel bij, want deze gaan razendsnel.

Clp Washington Bureaustoel, € 59,90

Clp Deli V2 - Bureaustoel - € 79,90

VidaXL Bureaustoel - € 79

6. Bureau accessoires

Waar op kantoor je hele bureau vast bezaaid is met spullen, begin je thuis met een schone lei. Dat is natuurlijk fijn, maar je kunt je werkplek wel een beetje aankleden zodat het steeds meer als een echte werkplek gaat aanvoelen. Van een etui tot een voetenhangmat... Je weet nooit hoelang we thuis moeten werken, dus wij zeggen - make it cosy! 

Paperclips sardines - € 14,95

Multifunctionele Kantoor opbergrek - € 34,99

Etui met bloemenprint - € 14,99

Voeten Hangmat - € 17

Rapid nietmachine set - € 10,99

 

Luxury Pennenbakje - € 39,99