10 series die je kunt volgen terwijl je op je telefoon kijkt

Media door Chloe

We zijn de generatie van het multitasken. Wanneer we lekker op de bank een serie aan het kijken zijn, zijn we ondertussen ook Instagram aan het uitspelen of een potje aan het CandyCrushen. Als je dan even de moeite neemt om op te kijken naar je tv-scherm ben je de draad kwijt en moet je weer terugspoelen. Met series kan het zo weken duren voor je een keer door een seizoen heen bent. Daarom hebben wij 10 series op een rijtje gezet waarbij je lekker ongeconcentreerd door je telefoon kan scrollen.

seriesLees ook: Grease fan? Deze 10 films ga jij ook fantastisch vinden

1. How I Met Your Mother (Netflix)

Voor wie deze serie nog nooit gezien heeft, is dit een goed moment om deze negen seizoenen te bingen. In deze serie vertelt Ted aan zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Hij datet enorm veel, maar wie is uiteindelijk nou echt de ware? Iedere aflevering kom je weer een stapje dichterbij de waarheid.

2. Friends (Netflix)

De meesten hebben deze serie wel al een keer (of drie) gezien. Dan kan nog een keer ook geen kwaad, toch? En juist daarom is dit de perfecte serie om onopgelet te kijken. Vervelen gaat het in ieder geval nooit.

3. Bonding (Netflix)

Tiffany is dominatrix en ontmoet haar beste vriend van de middelbare school na jaren weer in New York. Het blijkt dat hij nog op zoek is naar een baan en laat zij nou een perfecte vacature voor hem open hebben staan, namelijk: haar assistent.

4. Meisje van Plezier (Videoland)

Op het eerste gezicht lijkt Nadine een doodgewone alleenstaande moeder. Na haar scheiding wil zij zelf de touwtjes in handen hebben. Daarom begint zij met werken als een escort. Dit bevalt haar erg goed, maar zal haar omgeving dit wel accepteren als zij erachter komen?

5. Kees & Co (Videoland)

Simone Kleinsma is terug als Kees in de nieuwe Kees & Co. Na al die jaren zijn de kinderen opgegroeid en het huis uit. Toch komt zoon Rudy met gezin en al weer intrekken bij zijn moeder. Met afleveringen van maar 20 minuten kijkt het heerlijk weg.

6. Divorce (Videoland)

Wanneer drie vrienden tegelijkertijd op straat komen te staan en gaan scheiden zien hun maar één logische oplossing: samenwonen. Samen gaan ze door een moeilijke periode en wanneer ze samen thuiskomen voelt het soms toch net of ze getrouwd zijn.

7. Jane the Virgin (Netflix)

Jane is er vanaf kleins af aan al van overtuigd dat zij maagd blijft tot aan haar huwelijk. Haar liefdesleven staat ondertussen ook op z’n kop en ondanks dat zij zich aan haar eigen belofte heeft gehouden is ze tot haar grote verbazing toch in verwachting. En dat van iemand anders dan haar vriend. Klinkt gecompliceerd, maar is perfect als je je ogen ook niet van je telefoon kunt houden.

8. Dokter Tinus (Videoland)

Deze hilarische komedie vertelt het verhaal van Tinus: een chirurg die zijn carrière stop vanwege een fobie voor bloed. Aangezien hij toch iets medisch wil doen wordt hij huisarts in Wourkem.

9. Soof (Videoland)

Na het megasucces van de films is er nu ook Soof de serie. Soof zet haar droom voort en haar eigen restaurant is een groot succes. Haar privéleven is alleen nog niets veranderd ten opzichte van de eerdere films. Kortom: veel chaos waarbij je lachspieren goed gaat gebruiken.

10. The Good Place (Netflix)

Elenor belandt door verschillende omstandigheden in het hiernamaals: The Good Place. Zij zou hier terecht zijn gekomen wegens haar goede gedrag in haar leven. Daar kan zij zichzelf niet in vinden en het blijkt dat zij is omgewisseld met iemand anders. Met deze tweede kans probeert zij haar leven te beteren.

Beeld: Netflix

Lees ook: Mysterie opgelost! Hier komt Teds ananas uit How I Met Your Mother vandaan