Hoera! Alle seizoenen A'dam - E.V.A. zijn vanaf nu op Videoland te zien

Media door Laura

Om het aantal coronabesmettingen te minimaliseren wordt geadviseerd om zoveel mogelijk binnen te blijven. Op een luie zondag is dat normaal gesproken een makkie, maar na enkele dagen zal de verveling toeslaan. Terrasje pakken, (huis)feestje met vrienden, de bioscoop bezoeken of naar de sportschool gaan, dat is zeker drie weken niet mogelijk. Gelukkig kunnen we tegenwoordig honderden films en series vanaf de bank streamen. Just in time voor de zelfisolatie van Nederland zet Videoland de serie A'dam - E.V.A online. 

Lees ook: Nostalgie! Costa! de serie is nu op Netflix te zien

Serie in Amsterdam

De serie met Eva van de Wijdeven en Teun Luijkx volgt meerdere interessante verhaallijnen over Amsterdammers. A'dam - E.V.A. werd in 2011 door de NPO uitgezonden en telt drie seizoenen. De rode draad is de ontmoeting en relatie tussen de onstuimige Eva en rationele Adam.

Daarnaast volg je per aflevering een boeiend en vaak ontroerend verhaal van een Amsterdammer. De titel van de serie staat ook voor: Amsterdam En Vele Anderen, wat verwijst naar de boodschap dat we allemaal zijn verbonden. Wie een beetje bekend is in Amsterdam zal het fantastisch vinden om stukjes van de stad te herkennen in de serie.

Lees ook: Zo gaat het nu met de Love is Blind-koppels