Lifestyle / Media
Media

Nostalgie! Costa! de serie is nu op Netflix te zien

Ah, Costa! Wie kent de Nederlandse klassieker uit 2001 niet? De film met met onder andere Daan Schuurmans, Georgina Verbaan en Katja Schuurman in de hoofdrol werd zo'n succes, dat er hetzelfde jaar ook een serie van verscheen. Alle vier seizoenen van die serie kun je nu op Netflix bingen.

netflix costa serie

Lees ook: Kijkers zijn lyrisch over nieuwe Netflix-datingshow Love is Blind

Waar ging het ook alweer over?

Schuimparty's, blauwe zonnebrillen en mannen met kralenkettingen. Dat is een feestvakantie in de 00's in een notendop. In Costa! de film trekt Janet (Georgina Verbaan) bij proppers in, zodat haar vriendje Rens (Daan Schuurmans) examens kon doen. De twee raken bevriend met een groepje jonge feestbeesten en gaan zelf aan de slag als 'proppers' voor nachtclubs in Salou. In de serie wordt op dit dunne, maar vermakelijke plot voorgeborduurd. Vanzelfsprekend komen er allerlei issues op het pad van Janet, Rens en hun 'Costaanse' vrienden. 

Sterrencast

Ook als je Costa! de Serie nooit eerder hebt gezien, is het een feestje om te bekijken. Zo komt er namelijk een hele rits bekende baby faces voorbij. Denk aan Michiel Huisman, Froukje de Both, Sylvie Meis, Bas Muijs, Kürt Rogiers, Geert Hoes en Kim-Lian van der Meij. 

Bekijk Costa! de Serie nu op Netflix.

 

Lees ook: Kijktip: de 5-delige documentaire Visible: Out on Television