Voor 40 euro ga je nu rechtstreeks met de trein naar Londen

Reizen door Roos

Trommel je vriendinnen maar op, want we hebben iets leuks. Vanaf 30 april reis je namelijk rechtstreeks met de trein van Amsterdam naar Londen. Binnen vier uur sta jij in het centrum van Piccadilly Circus en kan jouw citytrip beginnen. De kaartverkoop is deze week gestart, dus wees er snel bij!

Rechtstreekse trein naar Londen

Goed nieuws als je dol bent op citytrips! Voorheen moest je met de trein nog overstappen als je naar Londen wilde, maar vanaf 30 april is er een rechtstreekse verbinding tussen Amsterdam en Londen. De Eurostar brengt je binnen 4 uur en 10 minuten vanaf Amsterdam Centraal naar het station Londen St. Pancras. Liever niet vanaf Amsterdam vertrekken? Vanuit Rotterdam gaat de rechtstreekse trein vanaf 18 mei rijden. Voordeel: je bent dan maar 3,5 uur onderweg.

Duurzaam en goedkoop

Al vanaf € 40 boek je jouw citytrip met de trein naar Londen. De Eurostar stoot per passagier 80% minder CO2 uit dan een vergelijkbare vlucht. Een citytrip met de trein is dus niet alleen voordeliger, maar ook een stuk duurzamer dan met het vliegtuig! Tijd om een citytrip te plannen dus.

De kaartverkoop is gestart, dus boek snel je treintickets. Gooi die datumprikker er maar uit en let's go!