Treat yourself! Je kunt nu extra voordelig naar de sauna

Na een januari die wel eeuwen leek te duren, was je wel toe aan wat warmte. En toen kwam stormen Ciara, Dennis en Ellen om de hoek kijken. We kunnen voorstellen dat je wel wat warmte en ontspanning kan gebruiken. Alleen de zomer is nog zó ver weg. Not to worry, wij weten een geweldige moodbooster die je lichaam gelijk in vacation mode zet. Voor een heerlijke ontspannende dag met vakantiegevoel ga je naar de sauna. En bof jij even: je kunt komende weken extra voordelig naar de sauna

saunaweken vakantieveilingen

Saunaweken: voordelig naar de sauna 

De saunaweken zijn weer van start gegaan bij VakantieVeilingen. En you know what that means! Je kunt volop bieden om luxe sauna-arrangementen. Onder andere Thermen, Veluwse Bron, Zaluwhoeve en Spa Sport Hotel Zuivel doen mee. Een hele dag relaxen in het wellnesscentrum en vertoeven in de vele sauna's boek je heel voordelig voor twee personen. Je bepaalt zelf de prijs! Een perfect cadeautje om je lief of een vriendin mee te verrassen, dus! 

Hoe het werkt? Nou, supergemakkelijk. Je maakt een account aan op VakantieVeilingen (als je die nog niet had) en je gaat naar de Saunaweken-pagina. Dan kies je de veiling(en) die jou het meest aanspreekt en bieden maar! Je kunt meerdere keren bieden op dezelfde veilingen. Wie het hoogste biedt, die wint! 

Als jij de dolgelukkig winnaar bent, download je gelijk je voucher. Maar wees gerust, je hoeft niet gelijk in de auto te springen. Je krijgt doorgaans ongeveer twee à zes maanden om je sauna-bezoek te doen.  

Ook good to know: als je je niet fijn voelt in je niksje, dan kun je op VakantieVeilingen selecteren op aanbiedingen met een badkledingdag.

Sauna boost je brein

Doe je het niet voor je ontspanning, doe het dan voor je gezondheid. Een saunabezoekje kan echt een APK voor je lichaam zijn. Het is goed voor je doorbloeding, het verwijderen van afvalstoffen, kan helpen tegen griep and so on. In een Fins onderzoek werden 2.315 gezonde sauna-liefhebbers twintig jaar lang gevolgd. Ze gingen allemaal twee keer per week naar de sauna en het bleek dat zij op lange en korte termijn gezonder zijn.

Dus... pak je kans en bied op een sauna-arrangement!

Lees ook: Weekend DIY: zo maak je zelf een bruisbal