Verdrietig nieuws: Marco en Leontine Borsato gaan uit elkaar

Celebs door Laura

Het hing al eventjes in de lucht, maar nu is de kogel echt door de kerk. De koek is op voor Marco en Leontine Borsato. De twee gaan na 23 jaar samenzijn uit elkaar.

De Borsato's gaan scheiden

Het management van Marco Borsato liet tegen RTL Boulevard weten dat hij en zijn vrouw gaan scheiden. Op zijn Facebook-pagina deelt de zanger de volgende post:

Affaire met Iris Hond

De geruchten over een scheiding gingen al een tijdje rond. Afgelopen jaar kwamen de twee in de opspraak toen naar buiten kwam dat Marco in 2009 een korte affaire met pianiste en componiste Iris Hond had. Marco en Leontine lieten destijds in een persbericht weten dat we ons niet zorgen hoefden te maken over hun relatie. "Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit”, luidde toen het statement. Toch is het doek helaas gevallen voor het BN'er-koppel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire "Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Hopelijk kan Marco troost vinden bij één van zijn velen tranentrekkers. 

Lees ook: Deze BN'ers doen mee aan First Dates