Fan van 'You'? Dan mag je Netflix-serie The Stranger absoluut niet missen!

Media door Daniëlle

Van Dexter tot You: we hebben allemaal gewoon een zwakte voor stalkers die toch charmant en op momenten sympathiek zijn. Het eerste en tweede seizoen van de hitserie You hebben we natuurlijk allang afgekeken en als het aan ons ligt is het wel weer tijd voor een nieuwe. Aanschouw: The Stranger. Netflix verwent ons vandaag weer met een heerlijke nieuwe thrillerserie vol geheimen en snode plannen.

Lees ook: Deze details in 'You' seizoen 2 heb je gemist

The Stranger

In The Stranger maken we kennis met Adam: een gelukkige vader van twee kinderen die net te horen heeft gekregen dat zijn vrouw een miskraam heeft gehad. Totdat er ineens een vreemde vrouw (met een petje: soort van vrouwelijke versie van Joe Goldberg) opduikt met de informatie dat de vrouw van Adam loog en niet eerlijk was over haar zwangerschap. Say what?

Ja, en alsof dat nog niet genoeg is komt Adam - na zijn vrouw te hebben geconfronteerd - er achter dat ze niet alleen dat geheim hield, maar waarschijnlijk nog veel meer achterhoudt. Het loopt he-le-maal uit de hand. Na de plotse verdwijning van zijn vrouw komt Adam achter veel meer achterdochtige informatie over het leven van zijn vrouw. En dat terwijl the stranger hem maar blijft volgen... Één ding is zeker: de trailer laat je haren overeind staan en is ontzettend spannend!

The Stranger is NU te zien op Netflix. 

 

Lees ook: Dit wil je zien: de eerste Nederlandse horrorserie Ares op Netflix