Lifestyle / Media
Media

Dit wil je zien: de eerste Nederlandse horrorserie Ares op Netflix

Eindelijk is het zo ver: de eerste 100% Nederlandse Netflix-serie Ares is te zien. Dacht jij dat je al wist hoe het er bij studentenverenigingen aan toe ging? Think again. Niks is wat het lijkt in deze psychologische thriller en een avondje spanning en horror is gegarandeerd. Wedden dat jij de acht afleveringen in één keer afkijkt?

Netflix Media Center

Lees ook: Deze details in 'You' seizoen 2 heb je gemist

Horror studentengenootschap

Ares gaat over Rosa en Jacob, twee studenten die tijdens hun studie in Amsterdam een uitnodiging krijgen van een geheime studentengenootschap. Als Rosa ineens op geheimzinnige wijze verdwijnt, wordt duidelijk dat Ares niet zomaar een studentenclubje is. Het is duidelijk dat de genootschap erachter zit, maar hoe gaan ze dit ooit bewijzen? Duistere geheimen over de geschiedenis komen naar boven en al snel krijgen Rosa en Jacob door welke prijs je moet betalen om bij de elite te horen.

Cast

Als je Ares kijkt, zul je misschien een paar gezichten herkennen. Zo speelt Jade Olieberg (Van God Los, Flikken Maastricht) de ambitieuze studente Rosa en wordt de rol van student Jacob vertolkt door Tobias Kersloot (Nieuwe Buren, Oogappels). Ook Frieda Barnhard, Robin Boissevan en Lisa Smit zijn in de serie te zien. 

Bingewatch materiaal

Waar we normaal altijd naar Amerikaanse of Engelse series kijken voor horror en gore, is Ares de allereerste Netflix Original van Nederlandse bodem. Elke aflevering is ruim 30 minuten, wat de serie perfect bingewatch-materiaal maakt. Seizoen 1 van Ares is sinds 17 januari te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van de serie hier:

Lees ook: Bingewatchen of nooit iets afkijken? Dit zegt je Netflixgedrag over je persoonlijkheid

Beeld: Netflix Media Center