Dit zijn de leukste manieren om het nieuwe jaar in te gaan

Vrije tijd door Chloe

Ieder jaar vragen we ons weer af wat we gaan doen op 31 december. Gaan we naar een feestje, even de stad in of blijven we dit jaar lekker thuis? En als we de stad in gaan, waar gaan we dan heen? Oud en nieuw is hét feestje van het jaar en met deze tips ga jij knallend het nieuwe jaar in!

iStockLees ook: 10 x glitterkleding voor oud en nieuw

Tuinfeestje

Tuinfeestjes zijn hartstikke leuk, dus waarom niet in de winter? Natuurlijk moeten we ons wel een beetje beschermen tegen de regen en kou, maar hiervoor is een makkelijk oplossing. Zet een partytent neer of maak er zelf één van wat zeil en zet er een paar heaters in om lekker warm te blijven. Hang wat gezellige lampjes en ballonnen op en het ziet er hartstikke gezellig uit. Nog een voordeel: je hebt geen troep in je huis dus op 1 januari kan je lekker uitkateren.

Cocktailbar

Cocktails zijn altijd een goed idee, dus ook met Oud en Nieuw! Ga naar een leuke cocktailbar en proost om 12 uur met jouw favoriete cocktail in je hand. Vier jij Oud en Nieuw in Amsterdam? Dan is het feestje in cocktailbar Super Lyan, in hotel Kimpton De Witt, the place to be!  Heb je nog goede voornemens? Per ticket wordt er €10,- gedoneerd aan het Nationaal Ouderenfonds. Tickets zijn te koop voor €27,50 inclusief welkomstcocktail en nog veel meer! 

Uitgaan

Ben jij gek op dansen? Ga dan dansend het nieuwe jaar in! Met Oud en Nieuw is er in elke bar of club wel weer een ander feestje te vinden. Van Hollandse meezingers tot techno, er is voor ieder wat wils. Hebben jullie allemaal een andere muzieksmaak? Dan kan je altijd nog een kroegentocht doen zodat iedereen op zijn of haar favoriete hitjes kan dansen op de laatste dag van het jaar.

Thuis op de bank

Ben je niet zo van de feestjes? Geen probleem! Thuis kan je het namelijk ook heel gezellig maken. Maak zelf ouderwetse appelflappen, trek een flesje champagne open en ga lekker op de bank zitten met een filmpje. Als je lekker thuisblijft hoef je je ook geen zorgen te maken over welke glitteroutfit je aan doet. Een joggingbroek is in dit geval ook helemaal oké!

Vuurwerkshow

Oud en Nieuw is natuurlijk niet compleet zonder vuurwerk. Vind je het niks om zelf af te steken maar hou je wel van een spectaculaire lichtshow? Bezoek dan een vuurwerkshow met Oud en Nieuw. Op verschillende locaties in Nederland komen om 12 uur duizenden mensen bij elkaar om samen knallend het nieuwe jaar in te gaan. Hartstikke gezellig en zeker de moeite waard!

Lees ook: Met deze gadget blijft je wijntje de hele avond koel