Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Dit vinden mannen super duper sexy

Met je haar in een hoge staart vol tegen de vlakte gaan door je klunzigheid. Jij kunt wel door de grond zaken, maar hij straalt alleen maar meer door jou. Hij vindt dit soort dingen namelijk alleen maar sexy! Echt? Ja echt!
 
Met sexy denk je misschien al snel aan zwart, rood en sensuele lingerie, maar in dit geval bedoelen we dat niet! Het zijn die kleine dingetjes waarvan je in eerste instantie niet had verwacht dat een man dat super duper sexy zou vinden. Lekker klunzig en vol met humor door het leven gaan. Dat is wat een man het fijnste vindt aan een vrouw. Zo ook onderstaande dingen.


Messy hair
Het liefst hebben mannen dat je überhaupt je haar niet kamt, want een messy coupe vinden ze maar wat sexy! Dus als jij de volgende ochtend naast hem wakker wordt, ren niet meteen naar de kam, maar let it go!
 
Humor
Humor is sowieso al iets fijns op zich. Vaak voel je je bij iemand die humor heeft al meteen meer op je gemak. Dit hebben mannen dus ook bij vrouwen. Er af en toe een onhandige grap uitfloepen kunnen ze absoluut waarderen.
 
Buikje
Ja, mannen hebben liever een zacht buikje, dan een harde afgetrainde plank. Ze houden van rondingen dus doe niet al teveel moeite om dat buikje eraf te sporten! Hij vindt het sexy (en lekker zacht om op te liggen).

Hoge paardenstaart
Waarom precies, dat weten we nog steeds niet helemaal. Maar een hoge paardenstaart bij een vrouw, vinden mannen supersexy! Dus zwoeg niet teveel met die verrekte stijltang om het perfecte kapsel te creëren, want hij vindt alleen je haar in een staart al geweldig.


Brutaaltje
Een beetje weerstand van een vrouw heeft een man af en toe wel nodig. We bedoelen hiermee natuurlijk niet het constant opzetten van een grote mond. Nee, gewoon af en toe de boel een beetje uitdagen. Mannen vinden speelse vrouwen sexy.
 
Jij in zijn shirt
Het is misschien een beetje een cliché, maar dit is en blijft toch een dingetje bij mannen. Veel te sexy vinden zij het als jij in zijn te grote shirt de slaapkamer in komt wandelen. He loves it!
 
Klunzig
Keihard tegen de deur aanduwen terwijl er met koeienletters ‘trekken’ opstaat of struikelen over die ene uitstekende stoeptegel. Het geeft niet, het is oké. Mannen vinden dat klunzige van een vrouw aschattig en sexy. Thank god!
 
Intelligentie
Voor sommige mannen is intelligentie soms een beetje intimiderend, maar toch vinden veel mannen het heel aantrekkelijk. Niet te betweterig worden, maar een intelligente dame is voor een man wel erg intressant.