Win een giftset van ANAS Skincare met Crystal Quartz

Winacties door Chloe

Met de feestdagen om de hoek barst het weer van de giftsets. Leuk om weg te geven, maar nog leuker om te krijgen natuurlijk. Daarom mogen wij 3 giftsets weggeven van ANAS Skincare met echte Crystal Quartz. Dat wil je winnen!

anas skincare

Een heerlijk verwenmomentje

Met deze koude dagen kan je huid wel een boost gebruiken. In de winter moet je extra goed voor jezelf zorgen en daar is deze giftset perfect voor. Naast de heerlijke winterse geur van hout en kruiden, zit er een pure bergkristal verwerkt in ieder product uit de verzorgingslijn. Enorm goed voor je huid, maar ook voor de geest. Dit heeft namelijk een energiegevende werking en dat kunnen we tijdens die donkere winterdagen zeker gebruiken. 

De giftset met een waarde van €50,- bevat 250ml body milk en 250ml shower gel. Heerlijk om jezelf mee te verwennen, maar ook erg leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

Doe mee

Wil jij kans maken op dit heerlijke verwenpakket? Vul dan het onderstaande formulier in en wie weet ben jij wel 1 van de 3 gelukkige winnaars. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Deze winactie is verlopen.