De tofste horloge trends van dit moment

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Hoewel we allemaal verknocht zijn aan onze veelzijdige smartphone, blijft een horloge voor velen onmisbaar. Niet alleen om de tijd in de gaten te houden, maar ook als accessoire of zelfs als modestatement. Wat zijn nu de horloge trends die hip zijn? Dat lees je hier.

horloge trends

Rosé goud

Niet roze, niet goud, maar rosé goud. Al enkele jaren is het een geliefde 'kleur' voor accessoires en zo ook voor horloges. Anno 2019 zie je veel horloges met rose gold tinten in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen voor een rose gold bandje, wijzerplaat of wijzers. Merken als Bulova horloges zijn fan van deze trend.

Stylishe smartwatch

Smartwatches missen soms een modieuze touch, maar dat is in 2019 verleden tijd. Merken brengen steeds vaker horloges uit die niet alleen voorzien zijn van technologische snufjes, maar waarmee je ook modieus voor de dag komt.

Blauw is het nieuwe zwart

Als het aankomt op kleding, schoenen, tassen en horloges is zwart altijd een goede keuze. Dit jaar mag je ook iets minder veilig kiezen en gaan voor blauw. Yes, blauw is het nieuwe zwart. Niet alleen met blauwe bandjes, maar ook met blauwe wijzerplaten kun je thuiskomen.

Retro

Het digitale horloge dat alle vaders in de 00's droegen? Jep, die zijn anno 2019 hipper dan hip. Vooral de goudkleurige Casio-horloge met schakelband is helemaal on trend