Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Najaartrends spijkerbroeken

De meeste dames hebben een haat/liefderelatie met hun spijkerbroek. Liefde, omdat ?ie werkelijk bij alles staat. Haat, omdat het zo lastig is om de perfecte jeans te vinden. Ze.nl zet de najaartrends op een rijtje!

Voor de meeste dames is het één van de meest belangrijke items in hun garderobe: de spijkerbroek. Hoewel we altijd op zoek zijn naar die ene perfecte jeans lijken we deze nooit te vinden. Vaak als je denkt de perfecte broek te hebben gevonden, veranderen de trends en kun je weer op zoek naar een ander. Ook dit najaar willen we niets liever dan die ene perfecte spijkerbroek vinden. En omdat dit zo?n lastige zoektocht blijkt te zijn, hebben we voor jou de meest belangrijke trends op een rijtje gezet.

Bootcut
De bootcut komt uit de jaren ?70 en is dan ook een echte klassieker. Het model zit strak tot aan de knieën en heeft daaronder een wijd uitlopende pijp. Heb jij iets bredere heupen? Dan is dit model perfect voor jou! Sinds afgelopen zomer is de bootcut weer aan een comeback begonnen en weer in meerdere collecties terug te vinden! Combineer met een paar hakken voor lekker lange benen.
   

Destroyed
Eén van onze favoriete trends is de destroyed jeans. De gaten en beschadigingen kunnen ons niet groot genoeg zijn. De bedoeling is dat het lijkt alsof je de jeans van je laatste centen hebt gekocht, terwijl het eigenlijk het duurste model in de winkel was. Durf jij dat ene model waarin je ooit zo hard bent gevallen, en waar nu dus een gat in zit, niet meer aan? Trek hem nu gelijk uit de kast en steel de show!
   

Boyfriend
Die boyfriend van jou heeft geluk! Hij hoeft zijn spijkerbroeken, die bij jou heerlijk baggy zitten, eindelijk niet meer af te staan. De boyfriend jeans is namelijk speciaal ontworpen voor vrouwen die van een baggy model houden. Door het (vaak) lagere kruis en de losse fit om de bovenbenen heeft dit model de perfecte comfortabele pasvorm. En doordat deze speciaal voor jou is gemaakt krijg je er toch een mooi en vrouwelijk figuur in! Best of both worlds...
   

Coated jeans
De coated jeans zijn erg geschikt als alternatief voor leren broeken en is één van de meest opvallende trends van dit najaar. In de verte lijkt het alsof je een leren broek aanhebt, maar de coated jeans zit comfortabeler dan een echte leren broek. De spijkerbroeken, waar een filmpje overheen lijkt te liggen, hebben een mooie glans en zorgen voor een stoere look.
   

Op Spijkerbroeken.nl vind je meer dan 1200 verschillende spijkerbroeken! Kijk snel of jouw perfecte broek er tussen zit.

Naar welke trend ga jij dit najaar op jacht?